torstai 24. marraskuuta 2011

Kohti vaaleanpunaista unelmaa

Kiitos tukikommenteistanne Mörkö-kissan hampaiden pesuun. En minäkään tiedä ketään muuta, joka pesisi kissan hampaita. Me odotamme, että Mörkön suu vähän paranee, ennen kuin alamme sinne harjaa tunkemaan. Eilen yritin heikolla menestyksellä laittaa desinfioivaa pastaa Mörkön ikeniin. Sitä meni lähes joka puolelle muualle naamaan kuin suuhun. Kolliherra pesi itsensä toimenpiteen jälkeen, joten suuhun mönjä päätyi joka tapauksessa..

Siitä lähtien, kun Silmukat solmussa -blogissa oli maailman ihanin käsityönurkkaus lyhtyyn rakennettuna, olen himoinnut itselleni vastaavaa (kuvia löydät täältä). Olen kierrellyt sisustusosastoja ja etsinyt sopivaa lyhtyä tehtävää toimittamaan. Sopivaa ei vaan tuntunut löytyvän.

Pulman ratkaisi serkkuni, joka toi meille "tupaantuliaislahjaksi" valkoisen lyhdyn. Olin jo autuaasti unohtanut pikkuhaaveeni, kunnes vasta seuraavana päivänä välähti, että siinäpäs se nurkkauslyhty nyt sitten onkin. Olin haalinut yhtä jos toista pientä kivaa vanhoista leikkitavaroistani vanhempien luota, ja aloitin innokkaana sommittelun. Pari ratkaisevaa juttua puuttuu vielä, joten kokonaisuus ei vielä ole valmis.

Käsityönurkkausta lyhdystä ei kuitenkaan tule.
Silmukat solmussa -blogin lyhdyssä oli vimpan päälle jopa lankakeriä *ihastuksen huokaus*. Halusin nurkkaukseeni lampun, joten maanantai-iltana vapaapäivän innoittamana piirsin vaaleanpunaiselle paperille koukeroita ja kääräisin luomuksen led-kynttilän ympärille. Yläreunassa on vaaleanpunainen satiininauha. Tykkään "riisipaperilampustani" erittäin paljon, ja nyt sopessa on valaistuskin tarvittaessa. Lähinnä mielessä on nyt semmoinen pikkuruinen sievä kahvittelunurkkaus, joka vaaleanpunaisine yksityiskohtineen on sitten semmoinen minun haavenurkkaus. Vaaleanpunaista kun meille tuskin muuten tähän kämppään koskaan tulee, kun pinkki ei ole mikään siipan lempiväri. Ja jos totta puhutaan, niin en minäkään välttämättä muuten mikään vaaleanpunaisella sisustaja ole. Eli pienessä mittakaavassa se on oikein hyvä juu.

Haaveilu jatkuu, ja valmista kuvaa sopesta laitan sitten, kun kaikki tavarat ovat paikoillaan. :)

Iloista viikonjatkoa kaikille!

PS. Erikoinen sääilmiö havaittu työikkunasta tänään: Aurinko paistoi ja vettä satoi, tuleeko nyt kesä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää aina, kiitos!