keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

ArVoNtA 22.6.-30.6.2011

Blogini kävijämäärälaskuri ylitti jokin aika sitten kymmenentuhatta kävijää.


Kiitos siitä kuuluu teille hyvät lukijat - tutut ja tuntemattomat - kommenttejanne on aina kiva lukea. :) Kiitos ja niiaus että käytte lukemassa turinointiani ja kurkistelemassa käsitöitäni. Sen kunniaksi järjestän elämäni ensimmäisen pienimuotoisen arvonnan blogimaailmassa. Palkintona arvonnassa on blogini pääsääntöisen teeman mukaisesti virkkaamiseen liittyvää materiaalia, eli lankaa. (Tein iloisen pyörähdyksen Lankamaailmassa tätä varten.) Lempivärini mukaisesti palkintoon kuuluu kaksi kerää raikkaan vihreää lankaa, sekä kaksi kerää tuommoista turkoosinsinistä lankaa. Molemmat ovat 100 % puuvillaa Cotton (made in eu)Arvonta on voimassa kesäkuun loppuun asti. Arvonta suoritetaan kesäkuun viimeisen päivän iltana kaikkien tätä kirjoitusta kommentoivien kesken.

* kommentilla olet mukana yhdellä arvalla.

* jos olet lukijani tai liityt lukijaksi, niin olet mukana kahdella arvalla.

Laitathan kommenttiin mukaan nimesi tai nimimerkin, ja sen monellako arvalla olet mukana.


Toivoisin, että kertoisit kommentissasi, mitä sinä virkkaat mieluiten? Itse olen melkoinen pitsiliinahörhö, vaikka viime aikoina olen kokeillut paljon muitakin juttuja. :)

Arpaonnea kaikille vastaajille!

19 kommenttia:

 1. Ihanaa lankaa olis palkintona! :) Olen lukijasi,siis kahdella arvalla mukana! Minäkin tykkään pitsiliinojen virkkaamisesta nyt eniten,monta on jo syntynytkin! :) Onnea mahtavasta kävijämäärästä,perästä tullaan! :)

  VastaaPoista
 2. hieno palkinto. Olen monipuolinen virkkaaja, laukkuja,hattuja,pisti liinoja.Kaikki käy.Lähden huomenna matkalle joten jos onni suo minua niin älä ihmettele jos en vastaa,en ole vain päässyt koneelle. Koti Suomessa ollaan 9.7. Terkuin lukijasi Linda

  VastaaPoista
 3. Kahdella arvalla mukana! Ihanan väristä lankaa :)
  Mie tykkään virkata jotain pientä, ei ihan ohuella langalla. Isoihin juttuihin ja pitsiliinoihin ei kärsivällisyys riitä. Pitsiliinoja on kyllä tullut silloin tällöin virkattua.

  VastaaPoista
 4. Kahdella arvalla mukana :).

  Meikä virkkaa mitä mieleen juolahtaa...eniten varmaan sisustukseen liittyviä juttuja.

  VastaaPoista
 5. Ihanan värisiä lankoja!Kahdella arvalla mukana.Lähinnä tulee virkattua nukelle vaatteita,tiskirättejä,patalappuja ja tietenkin isöäidin-neliöitä peittoon :)

  VastaaPoista
 6. Ihana blogi, kiitos Sinulle. Erityiskiitos viuhkamaisen kirjanmerkin ohjeen suomennoksesta, eli juuri tuommoisia pikkutöitä tykkään virkkailla. Liityin lukijaksesi ja toinen suosikki on isoäidinneliöt.

  VastaaPoista
 7. Mukana arvonnassa olen minäkin kahdella arvalla. Liityin lukijaksesi. Kiva blogi sinulla ja onnittelut suuresta kävijämäärästä!

  VastaaPoista
 8. Mulla on ollu tekeillä jo puoli vuotta peitto isoäidin neliöistä. Ihan on vielä vaiheessa ja vieläkin se hakee muotoaan.. :)
  Kivan väriset langat!

  VastaaPoista
 9. Ihania lankoja joten pakko päästä mukaan kahdella arvalla :) Minä tykkään varmaankin virkata eniten kaikenlaisia myssyjä.. Pitsiliinaa en ole kai koskaan tehnyt, mutta kyllä minä vielä ehdin sellaisenkin pyöräyttää joskus :)

  VastaaPoista
 10. Kahdella arvalla olen minäkin mukana, liityin lukijoittesi joukkoon. Minä virkkailen nykyään kaikenlaista pientä.

  VastaaPoista
 11. Ihania lankoja! Ja tuo neulatyyny on mainio.
  Olen mukana arvonnassa kahdella arvalla.
  Kiitos siitä kirjanmerkin ohjeesta!
  Terv. Kisu

  VastaaPoista
 12. Kauniit värit olet valinnut :-)

  Olen seurannur blogiasi pitkään blogilistan kautta, mutta liityin nyt ihan viralliseksi lukijaksikin.

  Virkkaan milloin mitäkin. Virkkaamalla on hlpompaa toteuttaa omia ajatuksia,kun ei tarvitse niin tarkkaan miettiä etukäteen. Kukkaset ovat varmaan ne kaikkein mieluisimmat virkattavat.

  VastaaPoista
 13. Tulipa tässä säädettyä noita lukija-asetuksia oikein urakalla. Olivat näköjään pielessä.
  Eli kahdella arvalla olen mukana.

  Virkkailen yleensä sellaisia pikkujuttuja: hiuskoristeita jne. Isoihin ei oikein kärsivällisyys riitä ja ne teenkin puikoilla.

  VastaaPoista
 14. Tykkään virkata mm. amigurumeja, mutta kaikki käy. Olen mukana yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 15. Onpa raikkaat langat ja mukava blogi muutenkin! Liityin lukijaksi, kahdella arvalla olen siis mukana. Tervetuloa vastavierailulle:) Mulla on työmatkakaverina lähes aina virkkuukoukku ja lankakerä, joten erilaiset paloista virkattavat jutut ovat suosiossa, kun niitä voi kanniskella milloin minnekin mukana. Viime aikoina olen koukunnut urakalla ponchoja.

  VastaaPoista
 16. Wau, oletpa saanut paljon lukijoita :) Ja kahdella arvalla mukana, lukijanasi ollut jo piitkään :)

  VastaaPoista
 17. Viuhkamaisen kirjamerkin suomenkielisen ohjeen perässä tänne löysin. Lukijaksesi liityin joten mukaan arvontaan kahdella arvalla.
  Jostakin syystä näyttää nimenäni SG7GFU jota ole osannut vaihtaa oikeaksi netti nimekseni.

  VastaaPoista
 18. Hyvä, että kävit vinkkaamassa. Meinasi lipsahtaa arvonta sivu suun ja sitten olisi harmittanut :) Olisi niin juuri minulle sopiva palkinto. Minä niitä apinoita aina vaan olen tehnyt, mutta jouluksi meinaan ehtiä virkkaamaan Peppi Pitkätossun ja Pikku Myyn ja Puna-Hilkkakin voisi olla kiva tehdä. Kyttään nyt, minkälaisen huivin sinä virkkaat ja matkin ehkä senkin :)
  Kahdella arvalla tietenkin mukana ja peukut tanakasti pystyssä :)

  VastaaPoista
 19. Eksyin eka kertaa blogiisi kirjanmerkkiohjeen perässä. Tulen kyllä toistekkin!
  Minä virkkaan mieluiten liinoja,kasseja ja joskus harvoin jotain isompaa vaatetta.Ja onhan mulla yks isoäidinneliö peittokin kesken.
  -Nonna-

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!