perjantai 11. maaliskuuta 2011

Tauko

Pakko pitää taukoa virkkaamisessa. Oikea käteni on ihan tuusan juntterissa, mokoma petturi. Kerrankin kun olisin tekemässä itselleni jotain. Keljuttaa, sillä tekisi mahdottomasti mieli virkata tuo jakuntapainen valmiiksi, nyt kun sen monen vuoden tauon jälkeen sain kaivettua esille.

Sain virkattua kymmenkunta riviä lisää hihaa. Huomasin, että joko käsialani on muuttunut tai sitten minulla on isompi koukku.. En aio enää kuitenkaan purkaa, vaan hihoihin tulee sitten vähän isompia kukkia ja Tintin kommenttia myötäillen voin sanoa, että niin sen täytyy ollakin. :) Nyt te kuitenkin hyvät lukijat tiedätte, ettei sen kuuluisi olla niin, mutta hällä väliä.
Nyt on kädessäni äidin kutoma villalämmitin ja lihassärkyvoidetta, että jos se tästä tokenisi ja pääsisin vaikka jo illan suussa jatkamaan (tai ehkä aiemminkin).

Mukaan pistän kuvan Mörkyläisestä. Kuva on otettu viime keväänä mummon tekemän tilkkupeiton päällä. Mummo teki tilkkupeittoja 32 kpl ja niitä meni ympäri maailmaa laajan suvun käyttöön. :)

Hauskaa päivää!

2 kommenttia:

  1. Harmillisia tuollaiset kipuilut juuri silloin,kun olisi inspis päällä.Pikaista paranemista toivon kädellesi.- Aikamoinen tilkkumestari on mummusi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos famu. :) Virkkaustauko jatkuu edelleen jännetuppitulehduksen vuoksi. :(

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!