keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Tossut isoäidinneliöistä

Hiljaista on ollut, sillä olin kipeä ja jouduin olemaan sairaalassakin. Nyt olen kotona toipumassa tämän viikon.

Sairaalaan otin mukaan virkkuut ajankuluksi. Virkkuut esiinkaivettuani naapurisängyn mummo alkoi juttusille ja osoittautuikin oikein mukavaksi juttuseuraksi. Hän kertoi, ettei sydänvaivan vuoksi voi oikein kutoa enää, mutta vähän aikaa virkkaamistani katsottuani hän sanoi, että jos tuota virkkaamista kokeilisi kotia päästyään :) Virkkasin isoäidinneliöitä ja kerroin tekeväni niistä tossut. Siinä sitten rupattelimme ummet ja lammet, kunnes minä pääsin lähtemään kotiin. Ennen lähtöä näytin, miten kokoan palasista tossun, että hän pystyy sitten kotona kokoamaan omansa. :)

Tuli omaa mummoa ikävä, joten soitin äidinäidille eilen aikani kuluksi. :) Mummo ja vaari asuvat parin tunnin ajomatkan päässä, joten liian harvoin tulee käytyä heidän luonaan. Samassa suunnassa asuu paljon muitakin sukulaisia, joten täytyy tässä jonain viikonloppuna tehdä oikein sukulointireissu. Siippa saa jäädä Mörkön kanssa taloa pitämään, se kun ei noista sukuloinneista niin välitä.

Niin, ne tossut. Tämmöiset niistä tuli:

Koukku kokoa 3,5 ja langat erinäisiä lankakorin antimia. Tossut annan siskonpojalleni, tosin ne taitaa olla vielä hiukan isot. Äidin kanssa puhuttiin, että täytyy pohjiin ommella vaikka nahkasta palaset, ettei poika pääse liukastumaan.

Keväistä viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Oi kun nätit.

  Hyvä, että olet toipunut :)

  VastaaPoista
 2. Aloinkin jo huolestumaan kun ei täällä tapahtunut pitkään aikaan mitään.. Onneksi olet nyt päässyt kotiin ja toivottavasti ei ollut mitään vakavaa...
  Mukavaa, että sait sairaalakaverinkin innostumaan virkkauksesta. Uskon, että piristit mummon päivää ja annoit lisää sisältöä elämään. Hyvä sinä! =)
  Ja kivat on tossut ;)

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen yhdet palatossut virkannut isoäidinneliöistä, tuli tosi kivat. :) Sinunkin tossusi on ihanat! Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 4. Kivat tossut tulikin! :D Toivottavasti paranet pian!

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanista kommenteista. Tuli oikein hyvä mieli. :)

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!