perjantai 14. huhtikuuta 2017

Mörkön oma

Liki kahdeksan vuoden aikana rakas kolliherrani Mörkö on ollut aktiivisesti mukana käsitöiden teossa. Vuonna 2010 olen tehnyt Mörkölle kliksuti*peiton*klik isoäidin neliöistä, mutta tuo peitto on kadonnut. Eikä se sitä paitsi ollut mielestäni kovin nättikään. 

Mörköstä on täällä blogin uumenissa paaaaaljon kuvia, joissa se makoilee/istuu/löhöilee/tallustaa jonkun käsityön päällä. Päätin, että nyt teen Mörkölle ihan ikioman peiton (ja vähän nätimmän). Käytin siihen kliksuti*Onniöveristä*klik yli jääneitä Gjestalin Maija-lankoja sekä oranssia 7veikkaa. Ohjeen otin kliksuti*Ravelryn sivuilta*klik ja koukun koko oli tehdessä 3,5 mm:n kokoa.


Tuollainen peitosta sitten tuli. :) Sakaroita peittoon tuli ohjeesta poiketen 10 yhdeksän sijaan ja viimeiset 7 kerrosta vähän sovelsin. Peiton koko on vajaa 70 cm. 

Kun kerroksia oli parisenkymmentä annoin Mörkölle luvan testata peittoa. Ja testasihan se!Viimeiseksi kuvaksi vielä peitto lopullisessa paikassaan korissa, jonka alunperin joskus ostin lankakoriksi ja josta myöhemmin tuli rakkaan kolliherran kori. Sen raavittu ja monesta paikasta natusteltu olomuoto sijaitsee saunan lauteilla ja peitto mahtuu hyvin sen sisään.

Taisin herättää Mörkön kuvaa ottaessani ;)HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää aina, kiitos!