sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Uutta vanhaa lankaa

Kiitos kaunis kaikille kommenteistanne äitini tekemään ihanaan joulumekkoon. Neuletöitähän täällä ei yleensä vilahtele, joten vaihtelu varmasti virkisti *hymy*

Sain tänä viikonloppuna äitiltä 7 kerää lankaa. Mummoni oli pistänyt ne äidin mukaan minulle toimitettavaksi, sillä mummo ei enää oikein pysty tekemään käsitöitä.


Nyt minulla on siis liuta lankakeriä, jotka odottavat koukulle pääsyä. Tällä hetkellä minulla tosin on niin suunnattoman paljon aloitettuja pikkukäsitöitä, että olisi parempi, kun en suunnittelisi mitään uutta... Mutta suunnitelma on jo! Suunnitelma oli nimittäin olemassa jo ennen näitä lankakeriä, ja se lähinnä odotti lankojen hankintaa. Ruskea ei välttämättä olisi ollut lankavalintani operaatioon, mutta nyt kun näitä on, niin hyödynnän nämä mielelläni :)

Aion virkata itselleni paidan. Olen jo selaillut käsityökirjani läpikotaisin, ja siellä on muutamia oikein kivoja malleja. Valmiit paitaohjeet nyt eivät kuitenkaan oikein kiehdo, sillä olen iskenyt silmäni ihanaan pitsimalliin, jota haluan hyödyntää työssäni. Se sitten taas edellyttää sitä, että loppupaitakin täytyy soveltaa pitsiin sopivaksi.

Tämä olkoon nyt siis neljäs niin sanottu operaationi. Kutsun näitä suuritöisempiä operaatioiksi, sillä ne eivät valmistu ihan tuosta vaan. Tässä listaus aiemmista operaatio-nimikkeellä tehdyistä töistä:


Operaatio Paita on nyt julistettu virallisesti alkaneeksi, vaikka ensimmäistäkään ketjusilmukkaa ei vielä ole virkattu ;)

6 kommenttia:

 1. Ei muuta kuin virkkaamaan. Ruskea on miusta tosi kaunis väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvemmin on tullut ruskealla mitään virkattua, mutta katsotaan, mitä saan aikaiseksi :)

   Poista
 2. Hei vaan ja kiva kun löysit blogiini.
  Minusta oli kiva löytää toineen koukkuun jäänyt. Minä olen sellainen virkkaushullu, ettei taida toista löytyä :)
  Mukavaa joulukuuta ♥

  VastaaPoista
 3. Ihana operaatio suunnitteilla sinulla, tuo ruskea näyttää hyvälle värille. Mielenkiinnolla odotan, millaisen paidan teet! Minäkään en juuri neulo, mieluummin tartun virkkuukoukkuun. Mukava, kun vierailit blogissani!

  VastaaPoista
 4. Into näyttää olevan kohillaan, siitä seuraa yleensä aina jotain tosi hienoa, odottelen mielenkiinnolla :)
  t. Äiti

  VastaaPoista
 5. Kiva, minua aina ilahduttaa kun tehdään oman pään mukaan, eikä suoraan ohjeesta !

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!