keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Joululahjoja

Kiitos kommenteistanne Pöllöön sekä Joulupöytäliinaan. 

Tänään herkuttelemme taas jouluruoilla ja pöydän ääreen tulee hiukan enempi väkeä kuin eilen. Yhtä täyden vatsan sain ruoista kuin edellisinäkin vuosina. Sekametelisoppa kermavaahtoineen takasi sen, että meidän piti Mörkön kanssa ottaa rennosti sohvalla tovi jouluruokailun jälkeen. ;)Mörkö sai lahjaksi uuden virmajuurifisun koviakokeneen ahvenen kaveriksi. Avasimme tämän paketin kolliherran kanssa ensimmäisenä. Se puski ja puri pakettia ennen kuin fisua edes näkyi. Fisun käpäliinsä saatuaan se viskeli sitä hurmioituneena pitkin taloa ja järsi sitä välillä tyytyväisenä. Nyt tänään kalan kuvattuani siinä näkyykin  jo nuo "hellimisen" kovat jäljet ;) (Fisu on mukailtu kultakalan ohjeesta Lesley Stanfieldin kirjasta Virkkaa kukkia, perhosia ja korentoja)


  Fisun kanssa leikittyään Mörkö tulikin sitten keskittymään lahjanaruihin..Muille taasen tein tämmöisiä juttuloita:
Pari tiskiliinaa siskoille. Ohje löydetty täältä, ja mukailtu vähän etiäpäin.
Siskontytön nukelle takki Novitan Miami-langasta. Ohje täällä, ja se on helposti suurennettavissa myös pienimmille perheenjäsenille.


Siipalle Oluttölkkicooler. Hain Harley davidson-sävyjä, mutta oranssia villalankaa oli varastoissani aika vähän. 


Siskojen lapset saivat lahjansa paperin sijaan tyynyliinoissa, jotka ompelin jo lokakuussa.Nyt suklaansyöntiä jatkamaan uusi pyjama päällä, se vähän niinkuin kuuluu joulupäivään ;)2 kommenttia:

Kommenttisi piristää aina, kiitos!