sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Syömään!!!

Kiitos kommenteistanne syysmyssyyn. Niitä lukiessa tuli hyvä mieli, ja olen viileämpinä aamuina vetänyt myssyn tyytyväisenä päähän. Nyt on aamuisin ollut kuitenkin taas hiukan lämpöisempää, joten olen välillä tuntenut itseni ihan ylipukeutuneeksi bussipysäkillä myssy korvilla nököttäessäni. 

Minulla oli eilen lauantaityöpäivä. Nollasin pääni totaalisesti töiden jälkeen valmistaessani ruokaa 3 tuntia!


Katsoin kelloa vasta työntäessäni ruoat uuniin. Siinä väkerrellessä ja hyräillessäni en totisesti ajatellut mitään muuta. Mainiota! Osa ruokasorteista on ollut valmiina jo useamman vuoden (esim. etualalla olevat karjalanpiirakat ja korvapuustit sekä kulhossa köllöttävät rinkelit), koska ajattelin joskus itse aloittavani nukkekotiharrastuksen.

Välillä tulee kuolattua nukkekotiblogeja ja huokailtua ihastuksesta, mutta omaa nukkekotia minulla ei vielä ole. Eipä sille olisi tilaakaan täällä meidän tönössä. Mutta serkuntytöllä on uudessa ikiomassa huoneessaan ihana, jykevä nukkekoti, joka oikein kiljui ruokia keittiöönsä :) Tänä aamuna virkkasin vielä tuon pikkuruisen kauppakassin. Vien nämä lähiaikoina serkuntytölle myöhästyneeksi synttärilahjaksi.

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

3 kommenttia:

 1. Ihania, noiden pienten tekemisessä tarvitaan kyllä notkeita sormia.
  Nukkekodista haaveilen miekin, mutta mistä sille sais tilaa.

  VastaaPoista
 2. Oi,söpöjä! Ja kärsivällisyyttä vaativia,,,mitä kadehdin :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja pikkuruokia. Meillä heti nuorimmainen ilmoitti haluavansa moisia omaan nukkekotiinsa.

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!