torstai 16. helmikuuta 2012

Käsityöessu

Siippani kauhistus on sohvalle lojumaan jääneet sakset sekä kasa virkkuukoukkuja nöttösjämien keskellä.. Hän kovasti pelkää, että virkkuukoukku tökkää vielä jonakin päivänä arkoja paikkoja. Näin ei ole kuitenkaan v i e l ä käynyt. Näin viime vuoden jossakin Ihana-lehdessä mainion essuidean, ja siitä virisi tuuma käsityöessusta suuuuuuurella taskulla, johon jemmata kaikki käsityötarvikkeet tehdessä sen sijaan että sijoittelisin ne huolellisesti sohvalle hujan hajan.

Siippa otti idean erinomaisesti vastaan. Ja minä kaivoin esille ylisöötin tyynyliinan, jota harvemmin tulee käytettyä tyynyliinana. Eva-neiti pääsi siis töihin. (On se jo auttanut minua verrattomilla tikkkauksillaan verhojen teossa ja siipan housujen paikkailussa)


En leikellyt tyynyliinaa laisinkaan, vaan kylmän rauhallisesti hyödynsin koko liinan. Ideana mm. se, että jos joskus haluan sen takaisin tyynyliinaksi, niin puran vain tehdyt saumat. Ompelin essuun myös pari virkattua kukkaa, jotka eivät ole aiemmin löytäneet paikkaansa tässä maailmassa. :)


Aurinkoista viikonjatkoa!

4 kommenttia:

 1. Ihana!
  Meillä on sohvalla iloisessa sekamelskassa puikkoja, koukkuja, lankoja. legoja, kirjoja.
  Suuremmilta vahingoilta on onneksi vältytty :-)

  VastaaPoista
 2. Hyvä idis.

  Minä kyllä unohdan heti välittömästi, mihin neulanpuikonvirkkuukoukun jätin ja niitä sitten löytyy vaikka housun lahkeesta....:)

  VastaaPoista
 3. Mainio idea.Taidanpa tehdä saman tempun omalle tyynynpäälliselleni. Saan nuo apinanosat pois lattialta kissankarvojen seasta pyörimästä :)

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!