tiistai 19. heinäkuuta 2011

Vaunukortti tyttövauvalle

Olen iloinen, että blogini on saanut jälleen uusia lukijoita. Tervehdys teille, ja viihtymisiä pakerrusteni parissa :)

Mainitsin vaunukortin ohjeen kommenteissa, että odottelen ystävän vauvan syntyvän, jotta voin tehdä kortin valmiiksi. Eilen perhe lisääntyi yhdellä pikku neitokaisella ja sain kunnian käydä leikittämässä tuoretta isosiskoa sillä aikaa kun äiti ja isi olivat sairaalassa. Tyttönenhän sieltä tuli, joten pääsin liimaamaan vaaleanpunaiset renkaat paikoilleen. :)


Tunnustan virkanneeni valmiiksi jo sinisetkin renkaat, mutta ne pääsevät sitten jonkun toisen korttiin. Nyt ei toistaiseksi ole lähipiiriin tai tuttaville vauvoja tulossa, mutta kai noita voisi varastoonkin tehdä, jos saan vaan aikaiseksi. Yleensä on nimittäin niin, että into tekemiseen syttyy vasta sitten, kun on todellinen tarve. Ohje kuitenkin on hyvässä tallessa täällä bittiavaruudessa, joten mikäs siinä, sen kun lunttaa, jos tarve tulee :)

Tässä vielä kuva rakkaasta kolliherrastamme Mörköstä, joka ei malta olla hoitamatta kukkia puutarhassammekaan.. Hoidon kohteena on viiruhelpi tällä kertaa. Sisätiloissahan useampi kukka näyttää siltä, että niitä on hoitanut joku muu kuin minä tai siippa.. Kuvassa Mörköllä on myös uusi kaulapanta, koiranpentujen sellainen, sillä eläinkaupasta oli kissojen kaulapannat loppu.

Aurinkoista Tiistaita!

7 kommenttia:

 1. Meillä koirat hoitaa kukkapenkkejä. Välillä ihan hyvinkin, sillä syövät jostain kumman syystä juolavehnää! Ja sehän on kukkapenkkieni kannalta hyvä. Ne kuopat taas ei sitten oo kivoja...

  VastaaPoista
 2. Tuo vaunukortti on kyllä ihana. Tosi hyvä idea!

  VastaaPoista
 3. Çok şirin ve güzel olmuş eline sağlık..

  VastaaPoista
 4. Kaunis kortti, en vielä itse ole kokeillut tuota tekemistä, vaikka se tässä aikeissa onkin....

  VastaaPoista
 5. Kaunis kortti! Ja suloinen puutarhuri :)

  VastaaPoista
 6. Ihana kortti! Sukuun on tulossa vauva, niin voin ottaa käyttöön tuon hienon mallin!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaunis kommenteistanne :) Onnea suvunlisäyksestä Raija jo etukäteen :)

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!