torstai 7. heinäkuuta 2011

Eva-neiti

Tässä on uusi perheenjäsenemme Eva-neiti. Hän on kova neiti ompelemaan, kuten jo ulkonäöstäkin voinette päätellä.Neiti muutti meille Kotkasta käytyään kunnonkohotushoidoissa Kouvolan asiantuntevassa liikkeessä. Neidin itsetunto kohosi pilviin huollon aikana, sillä hän kuuli olevansa vallan erinomainen yksilö. Kuulipahan myös, ettei samaa lajia oleva nykyajan nuoriso yllä hänen tasolleen kovinkaan helposti. Mitä lie lajivikaa heissä sitten lienee, tuumaili Eva-neiti oikoen lankojaan.

Tositoimiin ikäneito ei ole vielä päässyt, sillä talonemännän kangasvarasto on melko niukka. Saamme siis ehkä joskus tulevaisuudessa nähdä, mihin Eva-neidin ja emännän yhteistyö johtaa.

Riemukseni kerrottakoon vielä, että pihallamme kasvaa jonkun joskus istuttamaa akileijaa, jossa on metkan näköiset kukkaset.


Aurinkoista viikonjatkoa!

6 kommenttia:

 1. Heips, minullakin on vanha Eva-neiti tuolla kaapin kätköissä ja voin kertoa, että teillä tulee olemaan yhdessä loistava tulevaisuus. Äitinikin käyttää edelleen vuodelta n. 1966 olevaa Evaansa. Menestystä teille :)

  VastaaPoista
 2. Vanhat koneet on tehty kedtämään, toisin kuin uudet.

  Lamminpäästä löytyy Poppansvakks, joks on pullollssn ihania kankaita :-)

  VastaaPoista
 3. Hyvä kuulla Tarja, että Eva on ollut luotettava yhteistyökumppani. :) Täytyykin Tintti käydä tuolla poppanavakassa kurkistamassa tarjontaa. Olen kuvitellut, että siellä on vain matonkuteita.. Mitäköhän sitä ihan oikeasti innostuisi tekemään.. Minäkin tykästyi Sirutuuli kovasti noihin akileijoihin.

  VastaaPoista
 4. Kyllähän naisella aina yhdelle ompelukoneelle on käyttöä, joten pitkää ikää ja paljon saumoja yhteistyöllenne:)

  VastaaPoista
 5. Kiva, että olet saanut uuden ystävän :) Jään mielenkiinnolla odottamaan mitä saatte yhdessä aikaiseksi ;)

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!