sunnuntai 3. tammikuuta 2021

Neliön mallinen Rozeta


 

Rozeta-peitto on nyt valmis! Vuosi siihen meni, sillä ihan ensimmäisen kuvan olen kännykälläni nappassut 5.1.2020, kun suunnitelmissa oli vielä ihan toinen malli. Rozetan Cal -projektin osuttua eteen, muutin suunnitelmia ja 18.1.2020 olin tässä vaiheessa:

 


Peiton teko on ollut vuoden varrella pitkilläkin tauoilla, mutta nyt se on valmis, valmis, valmis ja olen siihen hurjan tyytyväinen. Tein peitosta ohjeesta poiketen neliön, ja mallista tuli mielestäni oikein kiva.

En punninnut peittoa, sillä viimeistelin sen vasta tänä aamuna ennen lopulliseen päämäärään toimittamista ja tunnustan, että tuli vähän kiirus. Langoista olenkin jo maininnut aiemmissa postauksissa sen, että käytössä on ollut sekalainen seurakunta erilaisia villalankoja. Osan ostin uutena, osa oli kaappien kätköissä. Virkkuukoukun koko oli 4,5 mm.

Nyt saavat isot peittoprojektit jäädä toistaiseksi, sillä sen verran työläs oli Rozeta. Heh, pienempää peittoprojektia sen sijaan on jo mietintämyssyssä, sillä joulun alla sain kuulla kivoja uutisia suvun puolelta. Väritoiveissa utelujen myötä oli mm. turkoosi, joten täytynee suunnata pitkästä aikaa lankakaupoille, sillä lankavarantoni turkoosin osalta ovat aika vähissä tällä hetkellä.

Toivotan kaikille täällä piipahtaneille hyvää alkanutta vuotta 2021!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää aina, kiitos!