perjantai 19. joulukuuta 2014

Viljami tahtoikin jouluksi kotiin

Vuosi sitten lokakuussa Hertta-neiti lähti maailmalle. 

Valmistumisvaiheessa eräs ystäväni rakastui siihen suunnattomasti, ja toivoi itselleen samanlaista. Lupasin, että hän saa oman hipponsa sitten 30-vuotissyntymäpäiväksi. Syntymäpäivän ajankohtaan oli tuossa vaiheessa vielä vajaat 2 vuotta, joten varasin itselleni kyllä oikein rutkasti aikaa.

Tänä syksynä minulla ei sitten ollutkaan mitään selkeää projektia ja lähdin lankakauppaan hippo mielessäni. Ystäväni silmien väriä ajatellen halusin tehdä hänelle sinisävytteisen yksilön. Lankakaupassa käytyäni lähetin hänelle tämän kuvan, ja kerroin että näistä syntyy sitten Viljami.

Ehkä lokakuun tienoilla Viljami ilmoitti takajalkojensa valmistuttua, että hän tahtoisi kyllä mielellään jouluksi kotiin. Viikot vierivät ja pala palalta oltiin lähempänä luovutusajankohtaa. Viime viikolla havahduin, että jouluhan on jo ihan kohta. 

Kävin nappikaupassa ostamassa mustat napit silmiksi, ja viikonloppuna skarppasin oikein toden teolla, että pääsin tähän vaiheeseen. Lituskaisesta olomuodosta huomannette, ettei pumpulilla ruokintaa oltu vielä aloitettu. ;)


Saatuaan murua rinnan alle Viljamista sukeutui varsin tyytyväinen hippo.


Ja se pääsi kuin pääsikin jouluksi rakastavaan kotiin.

Leppoisaa Joulun odotusta kaikille! :)

3 kommenttia:

Kommenttisi piristää aina, kiitos!