perjantai 14. helmikuuta 2014

Pöllöpannumyssy

Meidän huushollissa on jo tovin (vuoden-kaksi) kaikunut ilmassa ja nurkissa toivomus pannumyssystä pressopannulle. Ja tämä toivomus on kyllä kuultu, mutta sen kimppuun ei ole sen hartaammin käynyt mieli kuin koukkukaan.

Pöllöistä innostuneena lähdin työstämään ideaa huovutetusta pöllöpannumyssystä. Ja koska siippa paheksui nukkuvaa pöllötyynyä, joka näyttää niin mahdottoman uniselta koko ajan, päätin tehdä pöllöpannumyssyn äärimmäisen virkeän näköiseksi :) Johan siinä sitten herää, kun rävähtämättä tuommoinen silmäpari tuijottaa aamiaispöydässä? Eipä voi enää sanoa uneliaaksi, nih!


Ostin lankamaailmasta huovutettavaa lankaa ja valitsin liukuvan harmaasävyn (Viking Naturgarn oli langan nimi, Kaverina myös aavistuksen verran vihertävää Garnstudion Eskimo-lankaa). Sen kummemmin huovutusta testailematta virkkasin tämmöisen pötkylän. Virkkasin tätä tyytyväisenä sohvannurkassa ja kerroin siipalle tekeväni hänelle ystävänpäivälahjaa. Hänellä ei ollut harmainta aavistustakaan siitä, mitä olen tekemässä. :)


Tosi monta kertaa olen kironnut ketjusilmukka-aloitusta. Että kun se aloitusalahelma jää aina kireäksi, vaikka kuinka löysällä sen silmukkaketjun tekisi. Siksipä aloitin nyt helman ilman ketjusilmukoita suoraan pylväillä. Erinomaisen ohjevideon asiasta voit katsoa *kliksuti*Täällä*klik*.

Aloitin myssyn x määrällä pylväitä, suljin renkaaksi ja kasvatin korkeutta runsain mitoin. Huovutin sen pyyhkeiden kanssa ja sain kuin sainkin aikaiseksi vaaaaaaaaltavan pannumyssyn.

Ompelin rävähtämättömät silmät sekä nokan kiinni pöllön nassuun sekä vuorikankaan tänä aamuna ja kutsuin sitten siipan Ystävänpäiväkahville. 
Siippa heräsi heti nähtyään pöllön rävähtämättömän katseen ;)Iloista Ystävänpäivää teille kaikille!

PS. Arvonta on vielä voimassa, käy osallistumassa *täällä*

9 kommenttia:

Kommenttisi piristää aina, kiitos!