tiistai 14. tammikuuta 2014

Valmis paita

Kiitos kaunis kannustuksistanne paitaa tekiessäni.

Taistelin hihat valmiiksi, ja lankaa meni yhteensä jotakuinkin 250 g. Lankaa jäi vielä, joten, jos joskus tahdon vaikka pidentää paitaa tai tehdä jotakin muita lisäyksiä, on se vielä mahdollista.

Tällä hetkellä pidän paidastani juuri sellaisena kuin se nyt on. Ja tällainen se nyt on :)


Kerroin alun alkujaan, että sain langat mummoni varastoista. En ole mummolle kertonut, että langat ovat olleet joulukuulta asti työn alla, ja Tapaninpäivänä mummolassa käydessä oli niin kova huiske ja hulina, etten käsitöitä ehtinyt pahemmin esitellä. Täytyykin mennä joku kerta kyläilemään mummolassa valmis paita päällä ja kysyä, tunnistaako hän langan ;)

On ollut niin kylmä, että meidän punaisessa talossa nurkat natisee öisin. Ja kissa. Se se vasta natiseekin. Rakas kolliherramme on kaiken kaikkiaan ollut tyytymätön siihen tosiasiaan että ulkona on sen mielestä aivan liian kylmä. Nyt kuitenkin oltuaan n. 34 tuntia sisällä se rohkaisi mielensä ja marssi ovesta ulos. En usko, että se kovin kauaa viihtyy..

Mutta minä niin tykkään, kun on lunta. Pakkanenkaan ei haittaa, kun kiskoin aamulla bussipysäkillä tönöttämistä varten ihan toppahousutkin jalkaan. Ei palellut ja rakas ystäväni aurinkokin suvaitsi näyttäytyä! ;) Kevättä kohden, mutta näiden vilukelien ansiosta voisin seuraavaksi virkata villasukat. Villasukkien teko on kuulkaas ollut miessäni varmasti jo -hmm- ainakin kolme vuotta.

Heh, onpa hurjaa, miten aika rientää. Ehkä olisi vihdoin aika käydä tuumasta toimeen. ;)

6 kommenttia:

  1. Kyllä työ ja vaivannäkö kannatti! Tykkään tosi paljon tästä paidan mallista, näyttää istuvankin päälle tosi hyvin! Ihana tuo pitsi.

    VastaaPoista
  2. Ihana, paitahan onnistu tosi hyvin.

    VastaaPoista
  3. Hei,ihan huippu taitavaa työskentelyä!!Niin se vaan sinnikkyys palkitaan :) Ja totta tosiaan istuu päällesi hyvin.Kuin Sinulle tehty :D

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!