torstai 22. elokuuta 2013

Herkkukori ja vähän muutakin

Äidin puolen serkuskatras muisti minua viikonlopun juhlapäivänä varsinaisella herkkukorilla!

Minulle tuli heti hirveä nälkä lankakeriä hypistellessäni.
Isän puolen serkku antoi minulle lankapurkin, joka on erinomainen kolliherramörkösuoja! Ei pääse mammanpoika kerää kierittämään ympäri tuolinjalkojen, kun kerä on purkin sisällä turvassa. Serkkuni sanoi mielenkiinnolla odottavansa, mitä teen hänen hankkimastaan langasta. Asiasta on jo visio - joka odottaa toteutusta. Vartokaas vaan!


Ystäväni yllätti minut juhlien jälkeisenä aamuna uudella kirjalla. Hän ei tiennyt, että olen kuolannut kirjaa siitä lähtien, kun se ensimmäistä kertaa osui jonkun toisen blogissa näkökenttääni. Hän halusi vielä kerran kiittää minua virkkaamastani viiden kilon Asterista. Ihanaa kaikkee on kirja täynnään! Kenties uusia mattomallejakin? Ainakin siellä on yksi leveä pitsi, joka voisi näyttää kauniilta makuuhuoneemme lattialla. (Olen nimittäin saanut siipalta luvan tehdä makkariimme maton - sitten joskus)

Siskoni tilasivat minulle toiselta puolelta maapalloa lahjan. Se oli vielä matkalla, kun juhliani vietettiin. Tiedän, mikä se on, mutten tiedä, minkä värinen. Odotan, odotan, odotan siis ihan hurjan malttamattomana tapaavani siskoni puolentoista viikon kuluttua. Paljastan jo, että se liittyy virkkaamiseen :D


Kuutamoista viikonjatkoa!

5 kommenttia:

 1. Loistava lahja tuo herkkukori! :)

  VastaaPoista
 2. Herkullinen lahjakori :)...kuten nuo muutkin lahjat.

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihania lahjoja!Inspiroivia!Ja juuri oikealle ihmiselle osoitettuja!Mullakin on tuo samainen pitsikirja.Sain sen äidin puolen serkulta lahjaksi :)

  VastaaPoista
 4. Varsin nappi lahjakirja:) Pitsejä voi laitella niin moneen paikkaan koristeeksi, isompina tai pienempinä versioina. Ja mekkosi tuolla aiemmassa postauksessa on todella kaunis. Kuin keiju!

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!