lauantai 22. lokakuuta 2011

Tuolin tossut ja eco-tiskirätti


Meillä on yksi vanha tuoli, jonka jalkoihin piti saada tossut. Huopapalatkin toki olisivat käyneet, mutta kun tossuidea iski mieleen, niin pakkohan se oli toteuttaa siltä istumalta. Ja ovathan nuo hauskemmat kuin huopapalat. Ja huopapaloista kuluu ajan myötä liima ja sitten ne palaset löytyy sukkien pohjasta joku kaunis päivä. Näissä ei ole liimaa, puin ne vaan tuolin jalkoihin ja A wot, eipä raavi enää lattiaa nuokaan jalat. :)

Jonkun blogissa näin idean isoäidinneliö-tiskirätistä. Siitä on jo aikaa, oli varmaan kesällä. Tein ystävälleni nyt sitten syntymäpäivälahjaksi tiskirätin puuvillalangasta. Hän tykkää ecoilusta, ja kuulin toiselta ystävältä, että tämmöiselle vois olla käyttöä. Meillekin pitäis tämmöinen tehdä, mutta teen kyllä isommalla koukulla, kun 3 mm:n koukulla rätti valmistui minun tahdillani hiiitaaaaaasti. Mut nyt se on valmis :) Täytyy pistää kuoreen ja postiin. Synttäritkin oli sentään jo viikko sitten..

Nyt teen pienen blogikierroksen ja kurkistelen, mitä te muut olette tehneet viime aikoina. En ole vähään aikaan kunnolla blogitellutkaan (Tosin nytkin pitäisi tehdä jotain ihan muuta, mutta mitä pienistä)

Leppoisaa viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Tuo tuolintossuideahan on loistava! Minulla on ihan samoja kokemuksia irtoilevista huopapalasista. Lisäksi niissä olevaan liimaan, jos sitä vähänkään pilkistää tuolin jalan alta, tarttuu tosi helposti pölyä ja hiuksia yms. Joten taitaa tuo tulla kyllä toteutukseen hetimmiten täälläkin:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Aarnilintu :) Idea rohkeasti käyttöön vaan!

  VastaaPoista
 3. Hieno tossuidea, eipä ole tullut koskaan mieleen :).

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 4. Hauska idea nuo tossut! Mukavaa viikonloppua sinullekin:)

  VastaaPoista
 5. Hauska idea nuo tossut. Saisinkohan äitini tekemään ne minulle ;) Vai onnistuisikohan itse tehdä?

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!