perjantai 12. elokuuta 2011

Matkalaukusta lankalaukuksi

Vanerinen matkalaukku sanoi minulle kertakaikkisen herttaisesti Hei, kun bongasin sen vintin uumenista. Sen kulmat oli vahvistettu metallisilla vahvikkeilla ja värinä oli ihana siniharmaa. Se oli yhteisymmärrystä ensisilmäyksellä. Kysymystä "Lähtisitkö mukaani" ei tarvinnut edes esittää, sillä niin sopivasti laukun kahva sopi käteeni.


Uudessa kodissa matkalaukku muuntautui lankalaukuksi. Laukun erinomainen kansi mahdollistaa sen, että se on kuin tehty lankojen säilytykseen. Samalla tuli tehtyä itselle ompelu/käsityönurkkaus, josta olen haaveillut viikonpäivät ja vähän kauemminkin. Minulla on ollut säilössä ihastuttava Tikkakosken tikkailijatar, jolle muka ei ollut tilaa punaisessa tönössämme. Rouva viettää nyt leppoisia eläkepäiviä pöytänsä uumenissa, joten Eva-neiti pääsi keekoilemaan aitiopaikalle.


Karhulan lasitölkistä tuli mitä mainioin nöttöspurkki, ja vanhaan perunakappaan eksyy taatusti ajan mittaan yhtä jos toista.
Mikä parasta, Lankalaukku ei ole vielä läheskään täysi, joten voinen hyvällä omallatunnolla lähteä lankaostoksille silloin kun siltä tuntuu. :)

Vinkeää viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Minkä ihanan löydön oletkaan tehnyt! Vanhat tavarat tuovat sisustukseen mukavasti särmää ja hyvien, kunnolla aikanaan valmistettujen tavaroiden uusiokäyttö on oikein kannatettavaa. Terveisin käsityönurkkauksesta myös kovasti haaveileva

  VastaaPoista
 2. Mä oon kyllä tosi kade sulle tosta ihanasta nurkkauksesta, kaikkea ihanaa olet sinne löytänyt ja niin siistikin se on (vielä) :) Varsinkin tuo lasipurkki oli hyvä idea!

  VastaaPoista
 3. Kiitän kommenteista :) Ja Pirjo, olet niin oikeassa siitä, että nurkka tuskin pysyy noin siistinä kovin pitkään ;)

  VastaaPoista
 4. Sinulle olis tunnustus blogissani :)

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!