maanantai 17. toukokuuta 2010

Kortteja virkatuin tehostein


Lupasin edellisessä kirjoituksessani laittaa kuvia askarteluistani. Tänään kortit ovat saavuttaneet määränpäänsä, joten voin laittaa kuvat tänne blogiini. Näin toukokuun puolivälissä kolmella sukulaisellani on syntymäpäivät, joten yhden, kaksi korttia tehtyäni, päätin tehdä vielä kolmannenkin. Ei kahta ilman kolmatta ;)

Idea virkatusta kortinkoristeesta muhi mielessä jo jokin aika sitten, ja kuvittelin idean olevan ainutlaatuinen. En ollut törmännyt aiheeseen, kunnes sitten toissa viikolla näin kuin näinkin eräässä askartelulehdessä kortteja virkatuin tehostein. Ja varmastikaan aihe ei ole uusi, mutta sopi tämänhetkiseen tilanteeseeni erinomaisesti. Minä nappasin kukkasen mallin Kauneimmat käsityöt lehdestä vuodelta nakit ja muusi kuten serkuntyttöni tapaa sanoa. Neliö on osittain itsesovellettu malli. Koukun koko oli 1,5.

Pikkuvirkkuut ovat nyt minulle muodissa, sillä päätin jättää isomman virkkuun aloituksen Nepalin matkalle. En vain vielä ole varma, millaisen virkkuun matkalle huolisin. Työ ei saa painaa liikaa, jotta tuliaisille jää tilaa. Suunnitelmissa on ehkä korsettimainen vyö, jonka ohje löytyy Stitch'n bitch Koukussa-kirjastani. Se voisi olla mukavan sutjakka työ reissuun mukaan otettavaksi. Täytyy vielä hankkia sopivan kokoinen bamboo-koukku, jotta saan virkata koneessakin.

1 kommentti:

  1. Aivan ihania kortteja ja hieno kuvausympäristö.
    t. Raija

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!