perjantai 22. heinäkuuta 2011

Sydämellisesti

Serkuntyttö otti ja meni kihloihin pari viikkoa sitten. Korttihan onnelliselle pariskunnalle piti tehdä. :)On satanut ja satanut ja satanut. Mielenkiintoista huomata ettei rakas kolliherramme ole sateen sattuessa mikään eilisen teeren poika. Sen verran Mörkössä on ilmeisesti navettamaatiaiskissan luonnetta, että illan tullen se painuu pihalle oli keli mikä oli. Sitten se aamusella tulee selkä ja tassut märkinä sisälle kerjäämään rapsutuksia. Ja ai ai sitä kehräämistä! Mistä joskus luinkaan, että kissan kehruu tekee hyvää terveydelle. Mikäs siinä sitten itseä ja kissaa hoidellessa. Kissa saa kuopsutusta ja minä nautin parantavasta kehräilystä. :)

Tässä Mörkö patsastelee pihapöydän päällä, vaikka pöytä on märkä ja ulkona sataa.

Nyt on onneksi jo ensiluokkainen keli.

Nautinnollista viikonloppua kaikille :)

3 kommenttia:

 1. Onneksi ei Mörkö herra tallustele meidän kulmilla. En yhtään tykkään täällä irti olevista kissoista. Käyttävät niin talojen pihojen kuin leikkipuistonkin hiekkalaatikkoa vessanaan. Ensiksi mainituissa on monesti peite juurikin tuosta syystä, mutta jälkimmäisissä ei ja pph:t ovat lapsineen niissä päivisin. Ja loppua ei tarvinne rautalangasta vääntää.

  VastaaPoista
 2. Voihan harmi. :( Mörkö on pysytellyt pihan tuntumassa ja tulee huudellessa näkyviin. Toivon, että pysyykin tässä lähellä, eikä lähde kauemmas seikkailemaan.

  VastaaPoista
 3. Mä niin ihailen ihmisiä, jotka saa tehtyä ajoissa kauniita onnittelukortteja.
  Mulla jää usein kortit antamatta tai turvaudun kaupasta ostettuihin.

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!