lauantai 2. heinäkuuta 2011

Aamuvarhaisella sattuu ja tapahtuu


Olen herännyt tänä aamuna jo viideltä. Syynä varmastikin se, että rakas kolliherramme oli viime yönä virallisesti luvan kanssa ulkona. Mörkö on nimittäin jo muutamaan otteeseen päässyt livahtamaan huonosti suljetusta ovesta ulos ja sen jälkeen protestoinut ankarasti sisälläpitoa vastaan haisevin asein.

Illalla menin huolesta mykkyräisenä nukkumaan, kun Mörkö oli ulkona jossain, enkä tiennyt missä. Siippa rauhoitteli, että kyllä Mörkö pärjää. Todisteen siitä sain heti aamulla pihalle päästyäni. Portailla odotti ensimmäinen Mörkön nelijalkainen saalis, päästäinen nimittäin. Mörkön itsensä löysin saunan takaa pollean näköisenä. Ihan kuin se olisi kasvanut yön aikana täyteen hurjaa itseluottamusta. :) Sisään sain sen raksupurkkia kolistelemalla.

Sen jälkeen menimme siipan kanssa aamu-uinnille. Tulipahan vihdoin kastettua talviturkki täällä Suomessakin. :) Uiminen oli mukavaa, kun siinä aamuviiden pintaan ei ihmisiä näkynyt juuri missään. Mutta tiedättekös, kalat olivat sen sijaan hyvinkin aktiivisia. Kirkkaassa vedessä meitä piirittivät lukuisat särjet ja yksi ahven. Laskin enimmillään särkiä olleen ainakin seitsemän ja rohkeimmat kävivät näykkimässä varpaitamme! Onneksi eivät sentään olleet haukia ;)

Näin poikki Mörkö on yöllisten seikkailujensa jälkeen ja oli ennen nukahtamistaan niin hellyydenkipeä että. Tänään käyn ostamassa sille kaulapannan, mutta ensin virkkaan jotain pientä. :)

Rauhallista viikonloppua teille kaikille!

7 kommenttia:

 1. Mörkö on nauttinut yöretkestään täysin rinnoin ja toipa emännälle kiitokseksi ruokaakin. Meilläkin noita raatoja löytyy aina aamuisin rappusilta :)

  VastaaPoista
 2. Niin totta Sude :) Muistan, että naapurimme oven edessä oli joskus neljä myyrää rivissä.. :D

  VastaaPoista
 3. Vapaus se on poikaa ja aamu-uintikin olisi ollut kiva tänä aamuna :)

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka onnelliselta Mörkö näyttääkään kun on saanut mennä kuten tahtoo... Yölliset uintireissut on kivoja! :)

  VastaaPoista
 5. Onpas muuten kaunis kissa!
  Kaipa se on sama onko se "lapsukainen" karvainen vai ei, niin sama huoli on aina.

  VastaaPoista
 6. Heippa! Ihana kissa ja uiminen on niin mukavaa! Täällä uusi lukijasi, tervetuloa myös romulyyli-blogiin, toivottelee riitta sinikka.

  VastaaPoista
 7. Tervetuloa mukaan lukemaan blogiani Riitta Sinikka! Kiva, kun olet löytänyt tänne :)

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!