keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Päivän filmitähti ja pari korttia

Käsityörintamalla mennään hissunkissun silmukka silmukalta eteenpäin, mutta mitään uutta valmista ei ole esiteltäväksi. Sen sijaan esittelen teille uusimman tuttavuuteni, kummityttöni koiranpennun, joka kävi eilen vanhempieni luona ensivierailulla. Ja voin sanoa, että koiraneitonen oli äärimmäisen hellyyttävä pikku pakkaus. Vai mitä sanotte näistä seuraavista otoksista?
Juu'u, tuommoiset karvapallopennut saavat osakseen erityisen paljon hellää lässytystä. Nella ei siitä ainakaan pahastunut, vaan otti iloisin mielin kaikki rapsutukset ja kehut vastaan. Loppuillasta Nella oli aivan kuitti ja olisi vain nukkunut ja nukkunut.

Kortteja olen tehnyt pari. Tämä lähti ystävälleni jo viime viikolla.

Siipan täti juhlii syntymäpäiviään viikonloppuna, joten hän saa tällaisen kortin juhlan kunniaksi. Materiaalit korttiin löysin työpaikkani lähellä sijaitsevasta ihanasta askarteluliikkeestä. Sieltä yleensä tarttuu mukaan yhtä sun toista, joten liityin viime käynnillä kanta-asiakkaaksikin kauppiaan ehdotuksesta. Taisi tuo jo muistaa minut, kun melko usein on tullut viime aikoina ostoksilla käytyä.
Rauhallista viikkoa kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Oi, miten suloinen hauveli!!! Tai kaikki koirat (ja kissat) ovat suloisia pienenä. On ne kyllä suloisia isompinakin!! :-)

    VastaaPoista
  2. Ketäpä pieni koiranpentu ei saisi hymyilemään:) Aivan valloittava pallero <3
    Kauniita kortteja olet tehnyt:)

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!