tiistai 5. heinäkuuta 2011

Kukkapurkit

Keskellä kesää kannattaa ostaa muovikukkia, etenkin jos ne ovat alennuksessa, ja varsinkin, kun niille on oikeasti tarvetta. Meillä on välieteinen, jonka lämpötila huitelee talvella huimissa pakkaslukemissa, eikä siellä kesälläkään oikein mikään viihdy. Yksi ikkuna eteisestä kyllä löytyy, mutta sille en uskalla kukkia laittaa, sillä ne jäisivät ihan takuuvarmasti kastelematta.

Tässä sitten eräänä päivänä tuumailin, että josko sinne löytyisi jotain kivaa muovikukkaa seinän piristykseksi. Yritin myös löytää semmoisia seinäkukkatelineitä, mutta huonolla menestyksellä. Pikkuhiljaa kypsyi ajatus, että voinhan ne virkatakin. Tuumasta toimeen. Ensimmäinen versio ei oikein istunut ruukun päälle, mutta seuraavaa muokkasin paremmaksi. Vähän enemmän kun virkkasin ketjusilmukkalenkkejä, niin tuli sopivampi.


Nyt eteinen näyttää viihtyisämmältä. Ripaus vihreää - vaikka muovistakin - tekee ihmeitä. :)

Lämmin kiitos kommenteistanne edelliseen kirjoitukseen. Mörkö-herra on sopeutunut ulkoiluun erinomaisesti - emännällä on vielä hiukan sopeutumisvaikeuksia.

Hauskaa päivää itse kullekin!

2 kommenttia:

  1. Kyllä vihreä antaa näköä tekokukkanakin ja virkattu päällyskin sopii hyvin tuohon :)

    VastaaPoista
  2. Ei ihan heti huomaisi muovisiksi noita :) Minäkin taidan kohta siirtyä tekokukkiin kun tuntuu, että tapan kaikki... Eipähän tarttis kastella :)

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!