sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Kesätaivas-huivi


Olen täällä jo pitkin poikin kirjoitellutkin, että hartiahuivi on tekeillä. Nyt se on vihdoin valmis. Nimeän huivin kesätaivas-huiviksi, kun siinä seikkailevat kaikki kesätaivaan värit - jos meheviä auringonlaskuja ei lasketa mukaan. Siitä löytyy niin heleää suven sineä, poutapilviä kuin ukkosmyrskyäkin. :)Ihastuttava liukuvärjätty lanka on nimeltään CeWec Delano, ja löysin sitä lankamaailmasta. Mallin ohje on napattu Stitch'n Bitch Koukussa -kirjasta, ja käytin koukkua kokoa 3,5. Alkuperäisessä ohjeessa huiviin oli tehty tupsuja, mutta minä en tupsuista oikein välitä. Lankaa oli kiva virkata, mutta purkaaminen tahtoin osoittautua toisinaan hiukan konstikkaaksi. Siksipä huivissa suorastaan vilisee virheitä. Mutta väliäkös tuolla, sillä ei niitä virheitä huomaa, jos huivia ei ala oikein varta vasten syynäämään. :)

Tulipa sitten nukuttua tänä viikonloppuna kummitytön kanssa pihalla teltassa. Jopa siellä oli kuuma.. Yöllä sain kuunnella, kuinka rakas kolliherramme Mörkö puolusti telttaa ja pihaa urhoollisesti muilta kissoilta. En ole päiväsaikaan nähnyt viikkoon muita kissoja pihallamme. Mörkö on ollut aika tehokas puolustuksissaan, näemmä.. Ilmankos se onkin sitten päivisin ollut ihan naatti.
Toivottavasti teillä kaikilla on ollut leppoisa viikonloppu. :)

4 kommenttia:

 1. Nätti huivi ja lanka :).

  Kylläpä kissa näyttääkin voipuneelta yötöiden jälkeen...

  VastaaPoista
 2. Ihanat värit tuossa huivissa! Voi mörkö raukkaa, näillä helteillä koetellaan niin eläimiä kuin ihmisiäkin...

  VastaaPoista
 3. Nätti huivi.
  Mie jotenkin kuvittelin, että teltassa olisi viileää nukkua :)
  On Mörköllä ollut rankkaa, kun kielikin on ulkona :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista. :) Huomasin itsekin Mörkön kielen vasta kuvan lisäyksen jälkeen. Osuvaa :) Tosin Mörköllä taisi olla pesupuuhat kesken, kun otin kuvan.

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!