keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Virkattuja herkkusieniä

Olimme viime viikonlopun mökillä. Siellä oli vielä melko talvista, mutta joenuoma sinnitteli hankien alta esittäytymään:

Virkkasin mökillä myös herkkusieniä, sekä yhden kärpässienen samaa ohjetta mukaillen. Herkkusienten ohje oli mukavan koukuttava. Ohjeen voit käydä kurkkimassa täältä.

Kuvassa olevan Kahvia-purkin raaskin ostaa kirpputorilta. Sen sijaan en raaskinut ostaa mitä viehkoimpia vanhoja teatteri-istuimia. Sellaisia, joissa on nostettavat istuinosat, ja selkämys ja istuimet päällystetty viininpunaisella sametilla. Jos meillä olisi ollut ylimääräinen huone, johon perustaa oma privaattileffateatteri, olisin saattanut jopa ostaa ne viehättävyydet pois kirpputorilta pölyyntymästä. Mutta kun ei ole, niin en ostanut ( eikä ne muuten olisi mahtuneetkaan minun kirpunkokoiseen autooni, vaikka se melkoinen tilaihme väliin onkin).

Rentouttava oli viikonloppu, täytynee käydä mökillä useamminkin :)

4 kommenttia:

 1. Hauskoja herkkusieniä :) Minultakin löytyy tuollainen samanlainen kahvipurkki :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja sieniä! Juuri sen näköisiä, että niiden tekemiseen jää koukkuun :)

  VastaaPoista
 3. Mökkielämä on varmasti ihanaa ja rentouttavaa!Mulla sellaiseen ei ole mahdollisuutta,mutta onneksi kaverit kutsuvat kesäisin ainakin kertaalleen kyläilemään omalle mökilleen.JOS voittaisin lotossa,ostaisin kesämökin ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteistanne!

  Lila: Minä ihastuin kahvipurkkiini heti, tosin se ei vielä ole päässyt käyttöön vaan hengailee keittiön pöydällä.

  Mari: Olen totaalisesti koukussa, olen suunnitellut virkkaavani lisää kärpässieniä.

  Merkku: Hyvä, että voit käydä ystäviesi mökeillä. :) Itse en ollut käynyt siipan porukoiden mökillä puoleentoista vuoteen, mutta tuon viime käynnin jälkeen päätin, että useammin täytyy kyllä käydä.

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!