lauantai 17. maaliskuuta 2012

Rimssumyssy eli hattu 3/2012

Virkkasin jo taannoin yhden hellemyssyn siskontytölle, mutta siitä taisi tulla vähän liian pieni. Otin puoli milliä isomman koukun käyttöön, eli 4-millisen ja sain kuin sainkin aikaan isomman myssyn. Ohje oli muuten täysin sama kuin aiemmin tekemässäni myssyssä.Tekniset tiedot: Novitan kesäkuvasto 2011, ohje nro 58. Lanka Novitan Puro Batik sekä Fön ja koukku kokoa 4 mm.

Lykkään tämän taas ravelryssä pyörivään  Linda n tempaukseen nimeltään 12 hats in 2012 . Enää siis 9 hattua/pipoa/myssyä tekemättä. Nyt tahti on ollut jotakuinkin 1 kpl per kuukausi, joten hyvin on ruodussa pysytty ;)

Koristeeksi virkkasin päivänkakkaran, jonka ohje oli kirjassa Virkkaa kukkia, perhosia ja korentoja. Virkkasin ensin hajuherneen kukkasen samasta kirjasta, mutta siitä tuli vähän hassu, enkä kelputtanut sitä myssyyn. Isäni ehdotti, että myssyyn tulisi laittaa lisäksi myös jotkut nauhat, jotta myssyn saa solmittua leuan alle. Suuntaan siis syynäämään äidin ihanaisia nauhavarastoja, mistä uskon löytyvän jotakin sopivaa.

Mukavaa viikonloppua kaikille tänne löytäneille! :)


 

3 kommenttia:

 1. Hieno hellehattu!Olen myös katsellut joitain hattuohjeita,mielessä ajatus Pojan kummitytölle virkata moinen.Vielä en ole uskaltautunut,toisaalta ehtinytkään puuhaan ryhtyä...
  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 2. Sinulle on tunnustus blogissani.

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen hattu;ihanat värit! :)

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!