torstai 8. maaliskuuta 2012

Orkidea

Se kukkii vihdoinkin!
Orkideassani on ollut nuppuja jo - hmm - kolmen kuukauden ajan, joita se on tiputellut innostumatta kukkimaan. Tänä aamuna aurinko oli tehnyt temppunsa ja orkidea rohkaistui aukaisemaan silmänsä. Uutta nuppuakin on jo tulossa, joten tämän huushollin liki ainoa kukkiva kasvi on nyt elementissään.

Auringon paisteen laikuissa viihtyy erinomaisesti myös rakas kolliherramme Mörkö, jonka touhuja voin nyt seurata kotona kurkunpääntulehduksen vuoksi. Olen lääkärin käskystä puhekiellossa. Eipä siinä, pelkkää pihinää kurkusta tuleekin, jos erehdyksessä suuni avaan.


Aurinkoista Naistenpäivää kaikille!

6 kommenttia:

 1. Tulin vastavierailulle :)

  Ihania virkkaustöitä sinulla, tulen varmasti ammentamaan täältä paljon ideoita ja inspiraatiota!

  Onnea orkidean kukkasista ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 2. Orkidea on kyllä upea kukkanen silloin kun se kukkii. Omani avasi valkoiset kukat juuri jouluksi ja vasta noin viikko sitten viimeiset putosivat pois, joten kukinta kesti ihailtavan kauan. Uusia taidankin saada odotella taas tovin. Pikaista paranemista, minä oon kanssa kuumeessa kotosalla.

  VastaaPoista
 3. Onnea vaan orkidean kukittamisesta, sait sitten tosi hienon naistenpäiväkukkasen. Mun käsittääkseni se ei ole niitä ihan helpoimpia kasveja, joten mulla taitaisi jäädä vain haaveeksi.

  T. Äiti

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista.

  Inka: Kiva kun tulit kurkistamaan, ja toivottavasti saat täältä kivoja ideoita :)

  Aarnilintu: Parempaa vointia toivottelen sinullekin. Omassa kurkussani majailee vielä pieni kaktus.

  Äiti: Luin jostakin, että kahvitilkka orkidealle silloin tällöin tekee hyvää. Mä olenkin välillä antanut orkidealleni kahvilla höystetyn kylvyn. :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis orkidean kukka! Pikaista paranemista kurkulle :O)

  VastaaPoista
 6. Kiva blogi sinulla!

  Onnittelut orkidean kukittamisesta!Mulla on ollut pari kappaletta,mutta kuinka ollakaan:tapettuahan minä ne sain :(Ja päätin,että orkideat saavat nyt minun puolestani olla.Mutta kauniita ne ovat!

  Virallinen valvoja on kovin viehkeän näköinen herra! :)

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!