tiistai 6. joulukuuta 2011

Pari puuta


Olen viime aikoina vieraillut enemmän tai vähemmän japanilaisilla sivuilla, mistä taannoin löysin ihanan pikkuruisen pöllön. Sivuilla on monenmonta toteuttamisen arvoista ideaa, ja yksi niistä oli tämä puu. Ohjeen voit käydä kurkkimassa täältä. :)


Tärkkäsin puut sokeriliemellä. Vajaaseen desiin liuotin kymmenkunta sokeripalaa, ehkä enemmänkin ja voitelin sitten puut pullasudilla.. Sitä ennen olin pingottanut ne jo pahvipalasen päälle. Tuli oikein ryhdikkäitä puita :)

Kerroin ja päivittelin jokin aika sitten rakkaan kolliherramme hammastilannetta. Riemuksemme hampaidenpesu onnistuu! *hyppii riemusta* Ja Mörkö on ihan villinä
kananmakuiseen hammastahnaansa. Eilen se nuoli hammasharjan puhtaaksi operaation jälkeen. Olin aivan varma, ettei touhu tule onnistumaan, mutta onneksi olin väärässä. Turvallisuussyistä Mörkö on tähän mennessä ollut viltin sisällä varmuuden vuoksi, kun hampaita on harjattu. Mikäs siinä, on lämmintä ja saa jotain hyvää, tuumaa ilmeisesti Mörkö. Uskotte varmaan, että on aikas huojentunut olo.

Rauhallista Itsenäisyyspäivää, illalla linnoittaudutaan virkkuiden kera sohvannurkkaan katsomaan linnan juhlia.

3 kommenttia:

 1. Kauniit puut! Olen selaillut tuota samaa sivustoa, mutta joidenkin monimutkaisten ohjeiden kanssa en aina oikein tiedä, että mistä pitäisi aloittaa ja minne edetä. Kai se kokeilemalla selviäisi.

  Hyvää Itsenäisyyspäivää myös, täällä samat suunnitelmat illaksi:)

  VastaaPoista
 2. Kauniita puita. Lumisista puista voi nauttia vaikka näin, un se oikea lumi vielä antaa odottaa itseään ainakin täällä ihan etelässä.

  VastaaPoista
 3. ihanat puut.. pakko laittaa korvan taakse. sen verta erikoiset ovat :)

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!