maanantai 12. joulukuuta 2011

Lumilyhdyt


Ulkona oli eilen mitä mainioin lumipallosää! Viime talvena tällaisia kelejä ei ollut oikeastaan lainkaan. Ainakaan en niitä huomannut. Pakkanen vain paukkui nurkissa. Mutta eilenpäs olikin sopiva nollatuntumakeli, joka houkutteli pyörittelemään palloja.

Yhden lumitontunkin tein pihaa vartioimaan ja tuijottamaan keittiössä istujia. :) Siitä en ottanut kuvaa, kun ulkona alkoi olla jo niin hämärää haettuani kameran. Tein kaksi lyhtyä, joista toisen tein itse asiassa jo toissapäivänä, mutta sitä piti korjata. Lauantaina nimittäin oli nuoskasää, joka päivän aikana sulatti aamusella tekemäni lyhdyn. Nyt toivon, että lumikeli on pysyvä ilmiö, jotta saadaan jatkaa joulukuun viettoa rauhaisin mielin pelkäämättä mustaa joulua.

Minulla on vieläkin korttien teko kesken. Aloitin toden teolla hyvissä ajoin, mutta vielä on iso nivaska jäljellä.. Onneksi on torstaihin asti aikaa..

Yritin julkaista tämän tekstin jo eilen uudella koneellani, mutta mitään ei tapahtunut, kun yritin painaa "julkaise teksti" painiketta. Nyt julkaisen tekstin siipan koneen kautta, mistä se on aiemminkin onnistunut moitteetta. Missä voi olla vika? Osaako joku neuvoa?

2 kommenttia:

  1. Kaunis tunnelmakuva. En kyllä osaa kommentoida tuohon tekstin julkaisuun millään tavalla...

    VastaaPoista
  2. Kaunis lyhty. Meillä on parhaillaan lumipallomaakari 9 v. samoissa puuhissa pihalla. Ja taisipa allekirjoittanutkin taistella mystisten tietokoneongelmien kanssa puolet työpäivästään...

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!