torstai 1. joulukuuta 2011

Vaaleanpunainen nurkkaus


Äiti oli kiva ja lähetti postimiehen matkassa puuttuvat osaset mun vaaleanpunaiseen unelmaan. Kiitos äiti :)

Lattian virkaa hoitaa ruskea paperinpala, ja lattialle pääsi minipitsiliina, joka on pyörinyt blogissa jo aiemmin ikkunankoristeena ja ihan pöytäliinanakin. Nyt sille löytyi sitten taas uusi paikka. :)

Kiikkustuoli on hankinta jostain joskus, kun suunnittelin nukkekotiharrastuksen aloitusta. Silkkipaperilampusta höpisin ummet ja lammet edellisessä kirjoituksessa, joten ei siitä sen enempää (paitsi että tykkään siitä vieläkin tosi paljon!) Pitsiverhot on äitin varastoista. Kuvittelin ensin, että virkkaisin jotain vaaleanpunaista verhoiksi. Kuvitelmaksi se sitten jäi, kun hermostuin ajatukseen heti alkuunsa pari riviä virkattuani. Luomuksesta tuli lopulta peitto kiikkustuolin käsinojalle. Niin se tilanne elää ;)

Pikkupöytä paikoilleen ja kahvikalusto esille, lamppu päälle ja tunnelmointi voi alkaa!Ja huomasin Blogini lukijamäärän yltäneen 40:een. WAU! Tervetuloa mukaan lukijoikseni te uutukaiset! Kivaa kun tätä luetaan, vaikka myönnän olleeni vähän laiska viime aikoina tämän kirjoittamisen kanssa..

2 kommenttia:

  1. On sinulla googlereaderin puolella 53 lukijaa! :-)

    Ihana lyhty!

    VastaaPoista
  2. Lähetys tuli perille aika rivakasti, posti on siis siltä osin vielä entisensä. Lyhty näyttää kivalta.

    T. Äiti

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!