lauantai 17. joulukuuta 2011

Korttimaraton

Nyt on nelisenkymmentä poronpäätä matkannut eteenpäin tuomaan joulumieltä saajilleen.
Sen verran automaattiseksi tuntui virkkuu menevän, että huomasin yhtä päätä päätellessäni virkanneeni porolle kolme sarvea.. Porolangat loppuivat kesken ja loppuihin kortteihin tuli huopasydänkoristeita yms.
Kuitenkin kortit jo lähetettyäni löysin sieltä sun täältä talteen laitettuja poronpäitä. Kolme päätä löysin käsilaukun pohjalta,
kun olin virkannut niitä töissäkin hiljaisina iltoina. Ohjeen poron päähän löydät täältä.

Ohessa siis hiukan valmista korttisatoa. Muutamaa korttia koristaa tutuksi käynyt pöllö, ja yhteen korttiin pääsi virkattu pingviini, jonka ehdin sulkea kuoreensa ennen kuin tajusin napata kuvaa. Pingviiniohje löytyy samoilta sivuilta pöllön kanssa, jos tahdot käydä kurkkimassa täältä.

Vielä kuva Mörkö-pörköstä pötköttämässä uuninpankolla
peittonsa päällä. Virkkasin peiton sille heti pentuaikana, ja sitä on laajennettu Kolliherran kasvun myötä. Viimeisin lisäys on tuo vaalea reunus, kun halusin tuhota yhden nöttösen pois nurkista pyörimästä. Mörkö oli vielä yhdessä hammasoperaatiossa viime maanantaina ja on joutunut syömään mössöruokaa koko viikon. Onneksi sen suu tuntuu parantuvan hyvää vauhtia, ja pääsemme pian taas pesemään sen hampaita. Heh, en olisi vielä kesällä uskonut, että ryhdymme moiseen touhuun. Puuhaa helpottaa hyvinkin paljon se, että Mörkö on edelleen ihan hulluna kananmakuiseen hammastahnaansa. :)

Lokoisaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Ihania kortteja ja suuret kiitokset poro-ohjeen vinkkaamisesta. Olisi niin ihana saada tuollainen kortti, johon on todella nähty vaivaa.

  VastaaPoista
 2. Oi, miten kauniita kortteja olet tehnyt!!!

  VastaaPoista
 3. Hienoja kortteja! Mörkön hammaspesu hihityttää vieläkin, mukava kuulla, että se sujuu!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentistasi! Kivoja kortteja! Ja pitää tutustua blogiisi muutenkin tarkemmin!

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!