sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Pöllökortti

Minkä lie hakusanan laitoinkaan Ravelryyn, kun löysin tämmöisen ihanan ohjeen, joka piti toteuttaa siltä istumalta. Pikkupöllö on virkattu 1,75 mm:n koukulla valkoisesta vyötteettömästä langasta, ja ohjeen löydät täältä.


Ensin vähän hätkähdin, että pitääkö alkaa opettelemaan japanin kieltä, mutta sivuilla olikin onneksi selkeä kuvallinen ohje, jonka mukaan edetä. Chinami Horiballa oli liuta ihania pikkuohjeita, joita hyödyntänen jatkossakin. (Suunnitelmissa on ainakin joulukortteja virkatuilla tehosteilla, sillä valkoista virkkauslankaa piisaa varastoissa vaikka kuinka paljon) Tämä pöllö oli yksi suosikeistani.

Lopuksi vielä kuva rakkaasta kolliherrastamme Mörköstä, joka viettää aikaa lokoisasti leivinuunimme päällä.Käynnissä on venyttely, joten toinen tassu on hiukan heilahtanut. :)

8 kommenttia:

 1. Ihana kortti! Kiitos linkkivinkistä. Itse olen vain lisännyt kankaita kortteihin mutten koskaan virkkuita. Pöllöidea on ihana!
  Ihana on myös suloinen Mörkö-kisu!

  VastaaPoista
 2. Kiitos minultakin linkkivinkistä! Sivu on laitettu nyt kirjanmerkkeihin.

  VastaaPoista
 3. Kyllä onkin hellyttävän komea Mörkö:)

  VastaaPoista
 4. Ihana pöllö!
  pitääkin käydä tutkimassa nuo sivut.

  VastaaPoista
 5. Pöllöt on aina ihania :) Minäkin keräilen aina matkoilta kiviä tai simpukoita (joita on tosin vaikeampi saada ehjänä perille)...

  VastaaPoista
 6. Kiitokset minultakin linkkivinkistä.Onneksi noissa japanilaisissa ohjeissa on usein piirretty kaavio, onnistuu meikäläiseltäkin "japanin kieli" :)

  VastaaPoista
 7. Ihana pöllöliini, mä kanssa sen sivumerkkeihin lisäsin samantien :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteistanne! Niitä oli tosi kiva lukea. Huomaan että pöllöfaneja löytyy enemmänkin täältä Suomenmaasta ;)

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!