tiistai 18. tammikuuta 2011

Se toinen pitsiliina

Edelliseen blogikirjoitukseeni sain montakin yllättynyttä kiitosta tunnustuksen saaneilta. Totta on, että olen pysynyt aika hissukseen muiden palstoilla, joten siksi tunnustukseni oli taatusti yllätys monelle. =) Totta on myös se, että tunnustuksen saajien blogeista on löytynyt useampikin toteuttamisen arvoinen vinkki tai ohje, jotka ovat jääneet mieleeni muhimaan tapaan: "Tuota olisi kyllä kiva kokeilla, mutta juuri nyt on jotain muuta meneillään."

Jotain muuta on ollut esimerkiksi tämä kuvassa näkyvä pitsiliina, josta piti tulla täysin samanlainen kuin aiemmin virkattu pitsiliina.
En taatusti laita näitä pitsiliinoja minnekään vierekkäin, sillä tästä kakkosesta tuli toisenlainen kuin piti. Missä kerroksessa lie virkkasinkaan väärin, kun huomasin, ettei silmukoita olekaan oikeaa määrää. Purkasin pari kerrosta, mutta tehty virhe oli jo paljon paljon keskemmällä, joten minun olisi pitänyt purkaa melkein koko liina. En jaksanut. Virkkasin vain ja tein pikku lisäilyjä, joten lopputuloksena on kymmensakaraisen liinan sijaan 9-sakarainen liina O_o En oikein itsekään tiedä, miten siinä pääsi käymään niin. :D

No, valmis se nyt kuitenkin on. Olkoonkin sitten hieman pienempi kuin toinen. Muistan, että mummollanikin olisi ollut pitsiliinavarastoissaan liinoja pareittain, joista toinen oli kuitenkin vähän erilainen. Mummon jalanjäljissä kuljetaan siis vastedeskin. ;)

Kuvassa mukana on myös pitsilyhty, jonka sain valmiiksi puolitoista viikkoa sitten.

4 kommenttia:

 1. Sattuu ja tapahtuu :). Pitsilyhty näyttää kivalta.

  VastaaPoista
 2. Kaunis liina. Ole taitava, kun osaat soveltaa mallia virheen tullen. Kukaan muu sitä ei tosin varmaan edes huomaisi :-)

  VastaaPoista
 3. Sinulle on tunnustus blogissani! :-)
  Saat tosin saman paluupostissa ei tokikaan palautuksena :-)

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!