keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Pieniä lapasia


Aloitin virkkaamaan pieniä sinisiä lapasia työkaverilleni, jonka muistelin odottavan poikaa. Sähköpostittelun jälkeen selvisi, että tulossa olisikin vissiin tyttö. Siniset lapaset sopivat toki tytöllekin, mutta jos esikoinen on poika, niin varastot ovat varmasti tulvillaan kaikkea sinistä. Virkkasin siniset lapaset kuitenkin tutuksi käyneellä ohjeella loppuun, sillä kenties niille tulee käyttöä jossakin toisessa perheessä. Lanka on Trysil garn baby garn superwash merino ull (hypersuperpehmeä lanka löytyi lankamaailmasta alennuslaarista :)

Sinisistä siirryin tuttuun Novitan Kielo-lankaan,
ja virkkasin jälleen vihertävät käppöset. Ohje näihin on ihanan simppeli ja melkein jo mietin, virkkaisinko näitä varastoon enemmänkin. Tai sitten teen välipalana näitä muiden töiden lomassa. Siniset lapaset virkkasin pylväillä, ja vihreät ohjeen mukaisesti puolipylväillä. En sinisiä versioita virkatessani muistanut, mikä se dc-lyhenne oikein oli. Ihan hyvät tuli lapasista pylväilläkin virkatessa. Yleensä olen käynyt aina lunttaamassa pienestä virkkaussanastosta, mitä mikin lyhenne tarkoittaa. Kummatkin lapaset on virkattu koukulla kokoa 4.

You can find the original pattern from HERE.

Laitoin tänään postiin Pirjolle lupaamani pienen jutun, kun hän osallistui haasteeseeni. :) Enpäs siis vielä laita kuvia tänne pikkutuotoksistani, vaikka mieli tekisi. Perjantaina viimeistään on posti kuljettanut kirjekuoren perille, joten silloin ainakin voin kuvan laittaa :)

5 kommenttia:

 1. Laita vaan kuva, lupaan etten käy kurkkimassa, heh... Ihan miten haluat ;)
  Laitakko muuten omat yhteystietosi mulle, pirjonparatiisi@luukku.com, luulen, että saat myös postia lähiaikoina =)
  Ja ihania nuo tumppuset! Harmi kun omat lapset on jo niin isoja...

  VastaaPoista
 2. Söpöjä tumppuja!
  Voisikin virkata niitä joskus eikä aina vaan neuloa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos lasin alusista, hienoja olivat ja kiva sydänmalli ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos mukavista kommenteista. Ja Pirjolle ollos hyvä, toivottavasti pääsevät käyttöön =)

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!