lauantai 15. tammikuuta 2011

Stir me up!

Se siitä haasteesta. Ei ottanut oikein tuulta purjeisiin täällä. =) Mutta käsityökärpänen puraisi jälleen. Siippa nimittäin kaipaili jonkinlaista alustaa Nepalista ostetun singing bowlinsa alle, jottei se kumautettaessa tärähtelisi pöydän pintaa vasten ja menettäisi hienoa sointiaan. Alusen piti olla paksu, joten mikään heppoinen pitsiliina siihen ei sopinut. Villalankaa kehiin ja loikkaus Ravelryn maailmaan pisti koukun jälleen liikkeelle.


Tällaisen Stir me up -mallin sieltä sitten tulostin itselleni ja toteutin lankakorista löytyneillä langoilla ja 4,0 koon bambukoukulla. Olen nähnyt mallia useammassa blogissa ja tuuminut, miten se oikein tehdään? Mielenkiintoisen mallista tekee se, että työssä on koko ajan 4 lankaa kiinni. Minä tosin onnistuin sotkemaan langat pariinkin kertaan pahanpäiväisesti keskenään.. Lopputulokseen olen kuitenkin tyytyväinen. Alusen myötä sain taas uutta intoa jatkaa muita keskeneräisiä töitä. =)

5 kommenttia:

 1. Minusta tämä on tosi kiva malli ja tekisi mieli tehdä niitä eri värisinä - oikein joutuu toppuuttelemaan itseään :).

  VastaaPoista
 2. Spiraalit ovat hauskoja. Olen joskus tehnyt pipon, jossa on ollut spiraali, mutta se näytti ihan vaan raidalliselta sivulta katsottuna.

  Osallistuin haasteeseen Facebookissa, enkä ole vielä uskaltanut laittaa sitä blogiinkin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista. Minäkin tykästyin malliin. =) Voisi tosiaan hattuakin tehdä samalla mallilla, hyvä idea Tintin :)

  VastaaPoista
 4. Hieno! Ja ehsottomasti kokeilemisen arvoinen malli! ps. sinulle on tunnustus blogissani!

  VastaaPoista
 5. Kaunis kiitos kommentista ja tunnustuksesta. =)

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!