maanantai 10. tammikuuta 2011

Hyvää alkanutta vuotta 2011!

Muutostamme omakotitalon vuokralaisiksi on kulunut hiukan yli viikko, ja mitä kaikkea siihen viikkoon onkaan kuulunut! Ensin ei tullut vettä, sitten tuli vettä, mutta ei lämmintä vettä. Nyt tulee sekä kylmää että kuumaa ja myös siltä väliltä. Tällä hetkellä kaikki on siis hyvin ja sain jopa virkattua tasavuosia täyttävälle serkulleni aiotun sinisen pitsilyhdyn valmiiksi. Kuva vanhasta aiemmin virkatusta pitsilyhdystä löytyy täältä.

Vielä on laatikoita kämppä tulvillaan, mutta niitä on ahkerasti syötetty leivinuunin naposteltavaksi. Tavarat löytänevät toivottavasti omat paikkansa ajallaan ja ehkä tämä punainen tönö alkaa pikkuhiljaa näyttää omalta. Kylpyhuone on eri hieno, sillä vuokraisäntämme teki siellä kattavan remontin ennen muuttoamme. Vanha versio oli lievästi 70-lukulainen kirkkaanpunaisine muovimattoineen. Pidän tästä nykyisestä vaaleine kaakeleineen huomattavasti enemmän ;)

Täällä olen huomannut, että vaatekertani on kaupunkilaistunut kerrostaloissa vietetyn elon myötä. Minulla ei ole kunnon rönttövaatteita, joilla könytä hakemaan puita tai touhuta lumitöissä. Kunnon pihatakkiakaan ei ole. Täytynee tonkia vanhempien vintistä maalaisvaatteita, joita hyödyntää tässä uudessa asuinympäristössä.

Kaikin puolin alkukompastuksia lukuun ottamatta olen tönöön ja asuinympäristöömme hyvinkin tyytyväinen. Liikenteen melu ei kuulu, lähistöllä on kolme (KOLME) pizzakebabpaikkaa ja parin kilsan päästä löytyy kauppakeskittymä, jossa on myös lankajätti Lankamaailma. En tosin vielä ole Lankamaailmassa vieraillut, mutta tarkoitus olisi, sillä muissa blogeissa on tuota liikettä kovasti paljon kehuttu. Ehkä menen jonain päivänä vain hypistelemään sinne lankoja, sillä mitään erityistä en juuri tällä hetkellä tarvitse. Jotenkin minusta kuitenkin tuntuu siltä, etten pääse sieltä tyhjin käsin ulos. Vai mitä luulette? :D

2 kommenttia:

  1. Pääseekö joku lankakaupasta ylipäätään ulos tyhjin käsin :D.

    Maalla asuessa tulee käyttöä kaikille vanhoille vaatteille. Jos vaan muuten tykkää, niin vähän syrjemmässä nauttii asumisesta - ja teillä on vielä lankaonnelakin käden ulottuvilla :).

    Onnea uudelle kodille ja mukavaa loppuvuotta.

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!