lauantai 25. joulukuuta 2010

Joulupäivän pölinät


Maha on täynnä herkullista jouluruokaa - ehkä jopa liiankin täynnä, joten nyt on hetki aikaa levätä tässä koneen ääressä ja lisätä kuvia. =) Ensimmäiseksi laitan tähän kuvan tekemistäni joulukorteista. Ne valmistuivat jo marraskuussa taloyhtiön korttiaskartelussa. =)

Sitten on lahjojen vuoro. Kummipojallemme
maalasimme siipan kanssa yhdessä tämän vihreän jakkaran. Jakkara on serkun isoenon tilauksesta valmistama, eli aitoa kotimaista käsityötä. Jakkara on koristeltu vaahteranlehden kuvilla Decoupage-tekniikalla. Kuulin siskoltani, että se on kummipojalle vielä hiukan korkea mutta sitäkin mieluisampi. =)


Kaikille siskonpojilleni virkkasin talven pimeyteen lehtiheijastimet. Malli on oma sovellukseni, ja näitä on tilattu minulta jo lisää. Toistaiseksi olen virkannut jokaisen lehden vähän eri tavalla, mutta suunnitelmissa on kirjoittaa tänne blogiin ihan virallinen ohje, kun seuraavaa alan väsäämään.


Ja lopuksi SUKLAATIA.

Kummeille ja kummitytölleni tein joululahjaksi suklaarasioita, jotka on myös koristeltu Decoupage-tekniikalla. Suklaat tein suklaamuoteilla ja suklaiden sisältä löytyy Marianne-rouhetta ja mantelirouhetta ynnä muuta mukavaa.

Että sellaisia juttuja tänä jouluna. Ensi vuonna taasen jotain muuta. =)

Rauhallista joulupäivän iltaa ja mukavaa Tapaninpäivää!

2 kommenttia:

Kommenttisi piristää aina, kiitos!