maanantai 6. joulukuuta 2010

Vaaleanpunainen Hot Pad


Virkkasin eilen illalla valmiiksi vaaleanpunaisen Hot Padin Novitan kukkaketo Ruusu-langalla ja nelosen koukulla. Padin reunus on äidin varastoista löytynyttä vaaleanpunaista lankaa. Huomaa, että blogiini on selkeästi astunut uusi väri mukaan kuvioihin. Siippani totesi jokin aika sitten, että blogikuvani ovat lähes pääsääntöisesti vihreä- tai ruskeasävyisiä. Mitä se kertonee kirjoittajastaan? ;) No, nyt on siis pinkki astunut mukaan kuvioihin.

Myssy ja kaulaliina ovat päässeet nyt ahkeraan käyttöön. Lisäksi sain tänä viikonloppuna äidiltä uudet kintaat, jotka niin ikään ovat vaaleanpunaiset Novitan kukkaketo Ruusulla kudotut söpökkäät. Tosin äiti innostui kutomaan niihin vuorta Käsityömessuilta ostamallaan reumalangalla, joten en tiedä, saanko niitä vielä(kään) mukaani. Reumalanka on merkkiä Schachenmayr nomotta, ja aivan mielettömän pehmoista. Suosittelen lämpimästi.


Laitanpa tähän vielä kuvan meidän Mörkyläisestä, joka valppaana tiirailee naakkojen touhuja kotimme ikkunasta.

Toivotin jo edellisessä postauksessa hyvää itsenäisyyspäivää, mutta koska todellinen päivä on tänään, niin toistan toivotuksen: Hyvää Itsenäisyyspäivää oikein isolla I:llä!

1 kommentti:

  1. Hyvää itsenäisyyspäivää :).

    Hot pad on tosi kiva malli, minulla on ainakin yksi vähän samanlainen yhden painavan kukkaruukun alla pöydän suojana...

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!