keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Haaste

Ilokseni näin tänään Mörkön köllöttelevän uuninpankolla sille laajentamani peiton päällä. Siellä se haukotteli ja oikoi jäseniään raukeasti töistä palattuani. Mieluusti itsekin kiipeäisin kissan vierelle köllimään. Tarvitsisin vain hiukan korkeamman jakkaran siihen touhuun. Minulle kun ei luonnostaan ole kissan loikkakykyä suotu (harmi).

Tällä hetkellä käsityöintoni on suorastaan nollassa. Töissäkin oli superhiljainen ilta, mutten silti saanut kaivettua keskeneräistä pitsiliinaa käsilaukusta ajankuluksi. Olohuoneen nurkassa odottaa siskon vauvalle tuleva peitto -keskeneräisenä sekin ja tädilleni lupaamia heijastimia en ole saanut vielä edes aloitettua.

Siksipä siis rakkaat lukijat päätin tarttua pienimuotoiseen haasteeseen, joka on alunperin pyörinyt naamakirjassa, ja jonka nyt löysin uudelleen Pirjon paratiisista. Haaste kuuluu siis näin:

Osallistun luovuuteen kannustavaan (käsityö)haasteeseen. Lupaan tehdä jotain omin käsin 5 ensimmäiselle KOMMENTOIJALLE. Sitten teidän täytyy luvata kopioida tämä omaan päivitykseenne ja luvata samoin. Siis tavara/lahja/(jotain muuta hauskaa ja mielenkiintoista) tehdään itse & toimitetaan vuoden 2011 aikana, myös postitse. Lähdetkö mukaan?

Minä olen nyt siis tässä mukana. Viidelle ensimmäiselle kommentoijalle napsahtaa jotain pientä kivaa postiluukusta jonain päivänä tänä vuonna :)

2 kommenttia:

  1. Taidanpa nyt itse kommentoida tänne, jotta saisin minäkin jotain kivaa postista.. =)
    Vaikka pääasia tässä minusta onkin se antamisen ilo ja on ollut kiva miettiä mitä mukavaa sitä keksis kullekin osallistujalle...;)

    VastaaPoista
  2. Mainota Pirjo. =) Nyt saan minäkin suunnitella jotain kivaa lähetettäväksi. =)

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!