torstai 3. heinäkuuta 2014

Neulegraffiteja!!!

Aina silloin tällöin jossain päin järjestetään erilaisia neulegraffiti-tempauksia. Nyt minäkin osallistun yhteen sellaiseen :) Tempaukseen kaivataan lisää tekijöitä, joten tulkaa tekin mukaan!

Tässä lainaus tempauksen fb-sivuilta:
"Syyskuussa 2014 uusi ABC-asema Teivo Ylöjärvellä Tampereen kupeessa koristellaan näyttävästi neulegraffiteilla. Tempaukseen liittyy hyväntekeväisyyskampanja, jossa kerätään neulottuja pipoja TAYSin keskosvauvoille. Novita on mukana keräyksessä.

Graffitien toivotaan olevan kirkkaan värisiä ja poikkeavan ABC-ketjun väreistä, jotka ovat oranssi, keltainen ja vihreä. Näin ne erottuvat selkeästi.

Sitä mukaa kun neuleita syntyy, olivat ne sitten isoja tai pieniä palasia, valmiiksi muotoon tehtyjä tai isoäidinneliöitä, voit postittaa ne osoitteeseen:

Pirkanmaan Osuuskauppa
Markkinointipalvelut 2. krs
Lempääläntie 21
33820 Tampere

Tampereen alueella niitä voi myös viedä paikan päälle. Muutenkin käytännön järjestelyt tarkentuvat vähitellen."


Itse olen virkannut pari juttua jämälangoista, ja melko vauhdikkaan värisiä ovatkin ;)

 Kukkaneliön malli on VMSomakopasta.

Tänään paistaa AURINKO, ihanaa!

Tuohon punasävyiseen kukkaneliöön käytin kolmen eri punasävyisen kerän jämät, jesh!

Lisää pitäisi tehdä ja toimittaa graffitit etiäpäin.
Tehkää tekin! :)

10 kommenttia:

 1. Näyttää olevan tämä vain facebook-porukalle. Niinpä skippaankin kummatkin osiot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi, täytyy kysellä, onko tempaukseen tulossa infoa jotenkin muutenkin kuin vain Facebookissa. Tuossa yllä on kuitenkin tarvittavat infot osoitetietoineen, jos graffitikärpänen kuitenkin puraisisi *hymy*

   Poista
 2. Haluaisin tietää lisää tuosta hyväntekeväisyyskampanjasta, haluaisin osallistua, löytyykö mistään infoa? (En ole facebookissa, joten jos sivu ei ole julkinen niin en pysty sitä katsomaan) Kiitos, jos autat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Tällä hetkellä informaatiota ei vielä ole muualla kuin facebookissa. Kysyin asiaa sivun pitäjältä ja infoa on mahdollisesti tulossa laajemmalti. Tässä vielä yksi teksti sivulta:

   "Hei neulegraffitien tekijät! Pirkanmaan Osuuskauppa järjestää syksyllä ABC-asemilla hyväntekeväisyyskampanjan, jonka avulla keräämme lämmittäviä pipoja TAYS:n pikkuisille keskosille.

   Yhteistyökumppanimme Novita tarjoaa jaettavaksemme keskospipan neulontaohjeet. Halukkaat voivat tehdä ohjeen avulla pipan kotonaan ja palauttaessaan pipan ABC:lle, he saavat tilalle pipan verran (50 g) uutta Novitan lankaa.

   ABC Teivon neulegraffititempauksen avulla pyrimme saamaan huomiota tärkeälle asialle ja keräämään reilusti osallistujia mukaan pipatalkoisiin. Samalla toivomme myös näkyvyyttä hienolle neulegraffitiharrastukselle. Teivon toteutus dokumentoidaan ja sitä tullaan rummuttamaan muilla ABC-asemillamme, netissä sekä markkinoinnissamme syksyn aikana.

   Uskon, että tästä syntyy hieno, Suomen mittakaavassa uniikki toteutus ja hyvää mieltä ihmisille sekä tietysti lämpimämpi alku elämään TAYS:n vastasyntyneille. Tervetuloa mukaan tempaukseen!"

   Pipan ohje tulee jakoon syksyllä, kun tempaus polkaistaan käyntiin Teivossa. Kaikenlaista palaa voi jo lähettää tekstissä olevaan osoitteeseen. :)

   Poista
 3. Ymmärsinkö siis oikein, että pipo pitää viedä tietylle ABC asemalle, eikä sitä voi lähettää postissa, vai voiko pipon viedä mille tahansa ABC asemalle?

  Ps. Kiitos avustasi, blogisi on kiva ja saan paljon ideoita lukiessani sitä:)

  VastaaPoista
 4. Heippa! Valmiita paloja voi viedä vain Teivon abc:lle tai lähettää suoraan Pirkanmaan osuuskaupan konttorille osoitteeseen:
  Pirkanmaan Osuuskauppa
  Markkinointipalvelut 2. krs
  Lempääläntie 21
  33820 Tampere

  Kiitos, että luet blogiani :) Ja jos tulee muuta kysyttävää, niin autan parhaani mukaan.

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon:)!!

  VastaaPoista
 6. Entä pipo, voiko senkin lähettää tuohon osoitteeseen tai muuten postin kautta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän kysymykseen en osaa vielä vastata, sillä tähän tempaukseen liittyvä varsinainen pipo-kampanja taitaa käynnistyä vasta syyskuussa. Kerron lisää heti taas kun tiedän enempi. :)

   Poista
 7. Ihana hanke! Ja nyt tiedän minne "upotan" kaikki harjoittelupalaset jotka odottaneet minne kelpaavat. :)

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!