sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Kävin Raumalla

Kaksi vuotta olen suunnitellut lähteväni käymään Rauman Pitsiviikoilla. Eilen kävin, ja äitin kanssa totesimme, ettemme ala harrastamaan nypläystä. Se näytti hienolta, mutta vaateliaalta, ja pitäydyn tästedeskin virkkaamisessa. Hienoa, kun joku osaa!

Käsitöitä en ostanut, mutta ideoita ja inspiraatioita sain vaikka millä mitalla! Käytiin kahdessa lankakaupassa ja kierrettiin koko hieno vanha kaupunki ja pyrähdettiin parilla pihakirppiksellä ja käytiin syömässä ja ja ja...

Rauman vanha kaupunki oli ihana! Kaikissa putiikeissa oli ystävällistä väkeä, ja putiikkejahan riitti. En minäkään sitten tyhjin käsin kotiin päässyt. Yhdestä lankakaupasta mukaan tarttui läjä puisia nappeja sekä virkkuukoukku (2,5 mm:n koukut on aina kadoksissa). Kotimatkalla piipahdimme Lapissa semmoisessa kivassa isossa talossa, jossa oli kahvila ja paljon eri tekijöiden juttusia. Sieltä saaliiksi tarttui vielä korvakorut.

4 kommenttia:

 1. Kyl maar sää ny komias paikas käit:)) tai jotain sinnepäin. Aikoinani kävin paljon Raumalla serkkujeni luona ja murre jäi korviini.
  Ne nyplätyt pitsit on aivan mielettömän upeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmoista letkeää puhetta kyllä kantautui joka paikassa korviin ja senkus hymyilytti vaan :) Ihan kuin olisi ollut ulkomailla! Suosittelen takuulla muillekin!

   Poista
 2. Rauma on ihana paikka ja kotikaupunkini, johon en kyllästy. Se Lapissa oleva talo on Pyörnin kahvila. tervetuloa uudelleenkin Raumalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos. Tunnelma oli sydämellinen ja uskon, ettei käynti jää viimeiseksi. Kiitos kun kerroit Pyörnin kahvilan nimen, sillä helle oli jo jo taas pehmittänyt muistiani ;)

   Poista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!