perjantai 13. tammikuuta 2012

Perjantai 13.päivä. Olin varma, että jotain mennee pieleen. Mutta ei. Tänään onkin ollut kiva päivä. Koin töissä onnistumisen iloa, auto meni leikiten katsastuksesta läpi ja ulkosalla on ihanan näköistä. Uunissa kypsyy pian makaroonilaatikko, kunhan siippa palaa kaupasta kananmunien kera. :) Mukavan leppoisa perjantai-ilta, jota suunnittelin jatkavani myssyn virkkaamisella.

Tuumasin tässä keskellä nietosten, että hellehattu olisi tämän illan kiva puhde, tai ainakin sen virkkaamisen aloittaminen. Huomenna voin sitten hyvillä mielin sitä jatkaa, kun suuntaan Lankamaailman neuletapaamiseen. Sieltä pitäisikin sitten kääräistä matkaan parit lankakerät, sillä siipan suunnalta tuli toive, jonka mieluusti toteutan enemmän kuin mielelläni. Siipalla on nimittäin noin 15 kg:n paino, jonka se on itse väsäillyt. Painon ulkonäkö on hiukan karmaiseva, eli ei nätti. En kehtaa edes tänne laittaa siitä kuvaa, kun se ei vaan ole nätti. Mutta siis, homman juju on se, että virkkaan siihen uudet päälliset. Asiaa pohdittiin jo ennen joulua, ja kappas vaan, oli suuressa käsityölehdessäkin virkattu painoille päällisiä. Joku muukin on hiffannut hauskan idean :) Kuvaa nätimmästä painosta laitan sitten, kun projekti on valmis.

Olisi toinenkin juttu, mikä vaatisi lankaa. Meillä on nimittäin pihasaunan ulko-ovessa metallinen kahva, johon käpälä meinaa jäädä kiinni, kun innostuu piipahtamaan ulkosalla (hangessa - siis en minä vaan tuo kanssaeläjä) Kahvaan pitää siis virkata jonkinlainen graffiti, ei siinä muu auta. Ja ihan takuulla varastoistani ei löydy juuri siihen sopivaa lankaa, joten kaupastahan sitä on hankittava. ;)

Nyt ei ole mitään kuvia tähän postaukseen, mutta toivotan jokaiselle hyvää viikonloppua!

3 kommenttia:

 1. Kuulostaapa mukavalta päivältä, minäkin selvisin kommelluksitta tästä perjantai 13. päivästä :) Graffiti ovenkahvaan-hauskaa!

  VastaaPoista
 2. Sinulla on kivoja juttuja tekeillä. Onko neuletapaaminen Tampereen Lankamaailmassa?

  VastaaPoista
 3. Hyvältä suunnitelmat kuulostaa. En malta odottaa tuota ovenkahva graffittia :D
  onneksi näitä "satumaisia" päiviä on harvoin, eihän psyyke kestäisi tällaista. Onneksi itsekkin selvisin ehjin nahoin, töissä ei oltu niin onnekkaita... :)

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!