sunnuntai 15. tammikuuta 2012

LOL

Kiitos kommenteista edelliseen kirjoitukseen. :) Tykkään kovasti niitä lukea. Hellemyssyä en lopulta sitten aloittanutkaan samana iltana, mutta hyvin pääsin vauhtiin neuletapaamisessakin. Kesän lapselle tiedoksi, että Tampereen yksikössähän sitä tuli pari tuntia istuttua. Lankaakin ostin, eli juuri ne, mitä suunnittelinkin.

Jepjep. Ostin niinkin hauskan nimistä Marks & Kattensin lankaa kuin LOL.
Siitä on 20 % akryyliä ja 80 % kierrätettyjä PET-pulloja. Erinomaista, että putelit pääsevät kiertoon. Ja Lanka pääsi oitis hyötykäyttöön täällä meillä. Virkkasin pätkän mustalla ja sinisen turkoosilla ja hipsin illan pimeyden turvin virkkaamaan sen saunan oven kahvaan. Se oli kivaa! Nyt jo pohdin, mihin tekisin koristetta seuraavaksi :P Tosin, kuten tänään napatusta kuvasta voitte huomata, kahvanpäällinen jäi vähän löysähköksi. Voipi siis olla, että purkaan sen ja teen uuden vähän tiukemman version.

Hellemyssy pyörii koukulla vielä yhden pylväskerroksen verran, ja pääsee sitten sekin tänne poseeraamaan :) Ulkosää on kaikkea muuta kuin hellesään puolella. Mittari näyttää -17 C. Rakas kolliherramme on koko päivän yrittänyt tehdä uloslähtöä, mutta peruuttanut ikkunalta oitis saatuaan nenäänsä kirpsakan pakkasen tuoksun. Äsken se sitten lopulta uskaltautui ulos, mutta taidan kohta huudella sen sisään, ettei toinen ihan palellu, vaikka kova kundi onkin. :)

2 kommenttia:

  1. tosi kivan näköinen kahva :) ja parhain lankavaihtoehto tuollaiseen.. Tuli heti itellekki mieleen ton tyyppinen juttu tehä mökille.. Mukavaa alkanutta viikkoa!!!

    VastaaPoista
  2. Sullahan on nyt vähän niinkuin neulegraffiti kotona:) Kahvasta tuli kyllä pirteä ja mukavan lämmin siihen on varmasti myös pakkasella tarttua.

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!