maanantai 25. huhtikuuta 2011

Tunnustus


Kiitos kaunis ja kumarrus Pirjolle tunnustuksesta. Sain sen jo viime viikolla, mutta vasta nyt pääsen sen kimppuun toden teolla. Tunnustuksen saaneena minun tulee nyt julkaista täällä blogissani 3-5 ennenjulkaisematonta kuvaa. Katsotaan, mitä aarteita löydän... *selaamista*


Juu'u, aarteitahan löytyy. Kuva 1.
Aloitan meidän pienestä silloin kun se vielä oikeasti oli pieni. Eli kuvassa Mörkö sinä päivänä, jolloin ensimmäistä kertaa kävimme sitä katsomassa vajaa 2 vuotta sitten. Melkein tässä alkaa pentukuume iskeä, kun noita Mörkön kuvia katselee. Tosin Mörkö on reagoinut niin vihamielisesti muita kissoja kohtaan, että pysyttäytynemme yhdessä kissassa. Mörkö saa rauhassa olla kodin kingi. :)

Kuva 2. Matkustimme viime kesänä Nepaliin. Tässä poseeraa urosnorsu Chitwanin kansallispuistosta. Tunne oli sanoinkuvailematon, kun näimme norsun. Se oli niin komea valkoisine syöksyhampaineen, että melkein itketti. Norsu asustaa elefanttien hedelmöityshoitolaitoksella, ja jälkeläisten kuva löytyy aiemmasta kirjoituksestani täältä.

Kuva 3. Juoksin kesät 2005 ja 2006 pitkin Suomen metsiä kesätöissä. Ettäpä vaan oli mukavaa. En ole koskaan nähnyt niin paljon eläimiä.. Kesän 2005 kyykäärmesaldo oli muistaakseni 6. (Yhden päälle melkein kävelin. Tajusin sen vasta, kun saappaiden juurelta kuului kova sihinä. Arvatkaa juoksinko ja lujaa?) Eräästä metsiköstä löytyi valtava sananjalkakasvusto, jolla oli korkeutta yli metri. Olin aivan haltioissani, sillä olen pienestä saakka ihaillut elokuvan Rasmus ja kulkuri kohtausta, jossa Rasmus sukeltelee sananjalkojen sekaan rosvoa pakoon. Kuvan on ottanut työkaverini.

Kuva 4. Ja koska Mörkö on niin yltiöpäisen söötti, en voi olla julkaisematta vielä yhtä kuvaa sen pentuajoista. Kokoeroa nykyiseen voi verrata vasemman sivupalkin kuvasta. ;)

Minä annan tunnustuksen eteenpäin Neferille (jolta olen saanut paljon hyviä vinkkejä), Tintille (joka on ensimmäisiä blogini löytäneitä) sekä Sudelle (jonka apinat saavat minut aina superhyvälle tuulelle!).

Nyt tää painuu pihalle. Heipparallaa!

6 kommenttia:

 1. Kiitos tunnustuksesta!
  Mä olen niin kateellinen tuosta norsun ohtaamisesta. Mä olen nähnyt vain eläintarhassa.
  Mulla on vaan niin tylsiä kuvia, etten tiedä onko niistä esiteltäviksi :-)
  Aurinkoista alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kiittelen kovasti :). Saapas nähdä, millaisia kuvia löytyy....

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana Mörkö! Ei sitten yhtään pelottava, vaikka mörkö onkin!

  VastaaPoista
 4. Kyllä se mörkö on ollut sitten söötti pienenä ja on tietenkin edelleen =) Nuo kasvit oli kans aika mielenkiintoisia, enpä ole tuollaisiin tainnut koskaan törmätä...

  VastaaPoista
 5. Kiitos Aava tunnustuksesta. Laitan esille kunhan kerkiän :)
  Nepalin matka oli varmaan ihana. Se on paikka jonne minäkin olen aina haaveillut pääseväni käymään.

  VastaaPoista
 6. Ollos hyvä itse kullekin :) Ja Pirjo, en minäkään noin suuria sananjalkoja ole muualla nähnyt, mutta yksittäisiä pieniä siellä sun täällä metsien keskellä.

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!