lauantai 5. helmikuuta 2011

Yks orvokki vaan


Jo muutaman viikon ovat sormeni syyhynneet testaamaan orvokkimallia, jonka löysin Ravelrystä. Itse asiassa ehdin hukata mallin siinä välissä ja jouduin selaamaan kaikki ravelryn tarjoamat virkatut kukkamallit läpi uudelleen.. En nimittäin saanut mieleen, mikä orvokki on englanniksi. Niinhän siinä kävi, että kaipaamani malli löytyi ihan viimeisten joukosta (selattuani n. 900 kuvaketta)! Nyt muistan siis, että Orvokkia voi etsiä sanalla Pansy.

Kukka on virkattu villalankanöttösistä ja koukku kolmosella. En vielä tiedä, mihin orvokki päätyy, mutta kyllä sille käyttöä löytyy. Ehkä hatussa/laukussa/lapasissa. Ohjeen mukaan kukan keskelle kuuluisi helmi, mutta minulla ei sellaisia tällä hetkellä ole. Osallistun orvokillani Virkkausringissä meneillään olevaan tempaukseen:


Tein vain yhden orvokin, sillä olen viettänyt enemmän aikaa siskoni vauvalle tulevan peiton parissa. Ja ahkeruus palkitaan, sillä virkkaan parhaillaan viimeisiä neliöitä. Sen jälkeen koittaakin se kenkuin osuus, eli palojen yhteenompelu, plääh. Kernaasti luovuttaisin sen homman jollekin toiselle. Vaikka onhan se kiva, että peitto on alusta loppuun minun tekemäni, mutta silti... En laita kuvia keskeneräisestä peitosta, vaan vasta valmiista sitten. Kuviomallia voitte kuitenkin kurkistaa tekemästäni patalapusta, joka on jo kovassa käytössä täällä punaisessa tuvassamme.

Rattoisaa viikonloppua! =)

1 kommentti:

Kommenttisi piristää aina, kiitos!