lauantai 27. marraskuuta 2010

Patalappu uuteen kotiin


Tässä on patalappu, jonka valmistin tulevaan kotiimme. Muutamme vuodenvaihteessa vuokralle omakotitaloon, mistä olemme molemmat aivan innoissamme. =) Oikeastaan tein patalapun kuitenkin vähän sattumalta. Neliöitä siskon vauvanpeittoon on alkanut kertyä, ja harmikseni huomasin virkanneeni yhden neliön liikaa tuota turkoosinsävyistä. Lisäksi olen punasävyisen puolen virkannut jo varmaankin puoli vuotta sitten, kun testasin neliömallia Dropsin sivuilta. Punainen puoli on virkattu 5-koon koukulla ja turkoosi puoli 4 koukulla. Siksipä kokoero oli aika huima.


Virkkasin turkoosiin palaseen kerroksen lisää pylväitä, jotta sain palaset natsaamaan yhteen. Tuollainen siitä sitten tuli. Paksuutta lapulta ei puutu, mikä minusta on ihailtava ominaisuus patalapussa. =) Päätin, ettei lappua käytetä tässä huushollissa lainkaan, vaan se otetaan käyttöön sitten uudessa kodissamme. Se on sitten vähän niinkuin tupaantuliaislahja itsellemme. =) En ole vielä aloittanut pakkaamista, mikä on niin niin vihonviimeistä touhua. Pian täytyy kuitenkin aloittaa, sillä muutamme vuodenvaihteessa.

Joulujuttujakin olen tehnyt. Ei mitään virkattua, vaan lähinnä askartelua. Joulukortit esimerkiksi askartelin jo 3 viikkoa sitten, kun talotoimikunta järjesti perinteisen joulukorttiaskartelun. Talotoimikunta kustansi kaikki tarvikkeet. Siinä yksi asia, mitä jään tästä talosta kaipaamaan. Metelöiviä naapureita sen sijaan en jää ikävöimään ollenkaan. Korteista en laita kuvaa tänne vielä, sillä tiedän monen tuttavani lukevan blogiani. ;)

Pakkasviikonlopunjatkoa kaikille!

3 kommenttia:

  1. Tsemppiä muuttoon ja onnea uuteen kotiin!

    VastaaPoista
  2. Mukavaa odotusta vuodenvaihteeseen :). Patalaput ovatkin mukava tuparilahja itselle..

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Tänään aloitan pakkaamisen- =D

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!