sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Vauvan peitto


Virkkauskärpänen kehotti minua jatkamaan virkkaamista aurinkoisella sohvalla. Minähän jatkoin ja tempaisin loppuun siskoni vauvalle tulevan peiton. Malli on Dropsin valikoimasta täältä ja lankana on käytetty 7 veljestä ja nalle-lankaa, ja joitain, joiden vyötteet ovat kadonneet aikapäiviä sitten. 4 mm:n koukku hoiti homman.

Tämän päivän urakka oli siis ommella loputkin palat peittoon. Reunaan virkkasin vielä kerroksen puolipylväitä ja se oli siinä. Täytyy myöntää, että olen reilusti etuajassa. Siskon vauva potkiskelee vielä tyytyväisenä siskon mahassa, ja saa siellä pysyäkin, vaikka täällä ulkomaailmassa olisi lämmin peitto varttumassa. :)

8 kommenttia:

 1. Kivat värit peitossa. Ei kait tänne pakkaseen kukaan vapaaehtoisesti pyri :D.

  VastaaPoista
 2. Ihana peitto!
  Mallikuvio on kaunis ja värit erittäin hyvin sointuvat. Kyllä vauvan kelpaa, kun aika on.

  VastaaPoista
 3. ihanat värit. itsellä ei ole edes ketään tuttua jolla olisi pieniä tyttöjä, poikia vain, niin ei saa intoilla heleillä väreillä niin paljon ku haluais.

  VastaaPoista
 4. Kaunis ja lämmin peitto odottamassa pientä tulijaa! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista. :) Totuus on, etten vielä tiedä, kumpaa sisko odottaa, vaikka peitto onkin aika hempeä. Olen päättänyt, että peitto sopii sekä tytölle että pojalle. :)

  VastaaPoista
 6. Ihana peitto, itsekin aloittelin juuri kun minusta tulee syksyllä mummo :). Eipä löytynyt kuin juuri niitä värejä kaapist joita odottava äiti inhoaa; keltaista ja sinistä. Hienot palat niistä kuitenkin tuli. Sukupuolesta ei ole tietoa, joten pitää ostaa ainakin valkoista ja pari muuta sopivaa väriä.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommentista Ansku ja onnittelut jo etukäteen mummoksi tulemisesta :)

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!