maanantai 11. marraskuuta 2013

Afrikankukkatossut

Uudet nilkkaimet saavat nyt odottaa kenkieni kuivumista.. Niihin meni nimittäin mehua.. litra. Hyvää äitin tekemää mehua. Kokonainen litra. Nyyh. Laitoin nimittäin tänään kotopuolesta lähtiessä mehupullon samaan kassiin kenkieni kanssa. Ja tänne kotiin päästyäni kenkäpussi tipahti käsistäni soralle, ja RiTs sanoi lasipullo kassissa ja pihalle levisi soma mansikkamehun tuoksu.. Hyvä ajomatkalla hankittu tuuleni oli kieltämättä tipotiessään, kun kannoin mehusta tahmeat kengät sisään. Voihan maanantai, sanon.

Mutta. Käsitöihin.

Annoin toisellekin 30 vuotta täyttäneelle ystävälle viikko sitten lahjan. Tein hänelle tossut. Virkkasin afrikankukkaneliön, ja sen ympärille sitten kokosin lopun tossun.

Tässä tossut ilman täytettä

Ja tässä tossut ovat jo tyytyväisellä omistajallaan. Kehui niitä lämpimiksi :)


Tänä aamuna oli huurretta maassa Etelä-Suomessakin, villaista siis ylle, jotta taretaan!


2 kommenttia:

  1. Voi eihän sun perässä pysy,kun niin nopsaan tulee toinen toistaan ihanampia käsitöitä näytille...nilkkaimet ovat ihan superihqut!Näyttää ihan neolotuilta noin äkkiseltään katottuna.Ja nää tossukat on loistavat myös.Oivalliset ja persoonalliset kun afrikankukan ympärille tehtailet loput :)

    VastaaPoista
  2. Voi harmitus tuo mehujuttu! Voin kuvitella, että ottaa päähän sekä kenkien, että mehun puolesta. Mutta ihanat afrikankukkatossut, tosi kiva idea! :)

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!