torstai 14. marraskuuta 2013

Kiva päivä

Pakko kirjoittaa, sillä tänään oli kiva päivä.

Menin töistä suoraan torstai-sushilleni ja huomasin vakipaikassani, että minut muistetaan jo. Sain nimittäin kaupan päälle annokseeni yhden makin (Wikipediassa kuvat eri "lajeista", lunttasin täältä). Ja jälkkäriksi toivat vielä kupillisen haudutettua teetä. *hymy*

Siitä jatkoin kylläisenä irkkutanssitunnilleni. Olen huomannut, että sushiannoksen sulatteluun riittää puolituntinen aterian ja tanssitunnin välissä, mutta hampurilaisella käytyäni olo on tukala koko tanssitunnin. Tein hampurilaisvirheen sen yhden kerran ja siirryin seuraavalla viikolla takaisin torstaisushirutiiniin.

Kotiin tullessani pihalla oli lyhty palamassa, ja keittiön pöydällä odotti kirje kummitytöltä. Lisäksi siippa oli tehnyt sadonkorjuun kasvimaallamme, joka on kasvaa röhöttänyt omassa rauhassaan koko kesän.. ;) Mutta satoa tuli, pikkuruisia kaskinauriita ja porkkanoita, sekä hurrrrrjan paljon persiljaa. Nyt on sovellussoppa liedellä kiehumassa omista ja muiden antimista, ja siippa sitä maustamassa. Hän kun osaa sen touhun paremmin.

Satoa

Torstai on ollut ja on vuodesta toiseen lempipäiväni.

Mistä viikonpäivästä te tykkäätte eniten, vai vaihteleeko se kovastikin?

2 kommenttia:

  1. Minä tykkään eniten ehkä sunnuntaista, se on sellainen rauhoittumisen päivä

    VastaaPoista
  2. Sama täällä ,sunnuntai on miulle se pyhäpäivä.

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!