keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Näistähän saisi jo..

..pienen peiton.


Mutta ei. Kyllä siitä on iso peitto tulossa. Ja peitossa tulee olemaan myös jonkinlainen sävel, jonka suunnittelin käsityövihkooni jo hyvissä ajoin ennen joulua.

Olen virkannut "raidat" jo valmiiksi yhteen piilosilmukoilla, jotta peiton lopullinen kokoaminen on sitten hamassa tulevaisuudessa helpompaa. ;)

Nytkin tekisi oikeastaan mieli virkata, mutta laukut kaipaavat purkamista ja kaikki ihanat joululahjat haluavat löytää paikkansa pitkän joululoman jälkeen. Siispä työn touhuun - mars!


4 kommenttia:

 1. Nuo on niiiin ihania!!
  Sain vasta kirjan 200 virkattua ruutuaa,tykkään tykkään :)
  Muutamaa ruutua oon jo testaillut ja niin on koukuttavaa hommaa.
  Mulla on usein suuretkin suunnitelmat siivoilujen ym. puuhien suhteen mutta sitten huomaan taas virkkauksen vieneen voiton.Virkkaus lohkaisee usein myös yöunistani melkoisen siivun :D

  VastaaPoista
 2. Nyt jos olisit tuossa vieressäni niin antaisin sinulle tsemppihalauksen! Isossa peitossa on kyllä virkkaamista, mutta lopputulos palkitsee vaivan. Kaunis peitto on tulossa, joten tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. :) Jee jee, kiitos kannustuksistanne, saan niistä paljon puhtia ja intoa tekemiseen! Täytyy varmaan kuitenkin jossain välissä virkkailla jotain muutakin. Parit keskeneräiset visiot viruu nurkissa, joten niiden jatkamista voisi harkita - jossain välissä..

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää aina, kiitos!